Tom Schwartz og Katie Maloney:

- Dette suger

Realityparet skilles etter tolv år sammen.

BRUDD: Tom Schwartz avslører at det er Katie Maloney som ønsker å gå videre. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
BRUDD: Tom Schwartz avslører at det er Katie Maloney som ønsker å gå videre. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Vanderpump Rules»-paret Tom Schwartz (39) og Katie Maloney (35) går hver til sitt etter tolv år sammen. Det avslørte begge på Instagram tirsdag.

«Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme med en slik annonsering, men jeg føler det er viktig å være åpen om livet mitt med dere. Etter tolv års eventyr, så er ekteskapet mellom Tom og meg over. Denne slutten betyr hverken harme eller fiendskap, så her er det ingen side å velge», skriver Maloney.

Videre sier realitystjernen at hun og eksen beundrer hverandre dypt og at de alltid vil sette pris på vennskapet.

- Fullt og helt Katies valg

Schwartz' deler på sin side en rekke bilder i innlegget sitt og starter posten slik:

«Vel, dette suger. Hvordan skal jeg klare å formulere tolv år med kjærlighet i en jævla Instagram-tekst? Hvilket bilde skal jeg bruke?»

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Deretter forteller 39-åringen fansen at han ikke er klar for å bruke ordet «skilsmisse» ennå fordi det føles for vondt. TV-profilen ønsker heller ikke sympati og sier at han ikke er et offer. Samtidig kommer det frem at det var Maloney som ønsket seg ut av ekteskapet.

«Jeg respekterer fullt og helt Katies valg, og vi har hatt en sunn og produktiv samtale rundt dette. Det hadde vært mye tristere hvis hun bestemte seg for å bli med meg og samtidig vært ulykkelig».

Realityparet hadde allerede vært kjærester i tre år da de ble en del av gjengen i TV-showet «Vanderpump Rules» i 2013. Forholdet deres var av det turbulente slaget og alt fra hverdagslivet til utroskapsbeskyldninger ble godt dokumentert i serien.

Seerne fikk også ta del da Schwartz fridde til Maloney, samt bryllupet deres i 2016 og bryllup nummer to, i Las Vegas, i 2019.

Bor fortsatt sammen

Bruddet kommer kanskje som en overraskelse på mange etter som duoen i oktober avslørte at de ønsket å bli foreldre så fort som mulig.

Den gang kom det også frem at Maloney og Schwartz mange år tidligere hadde vært gravide, men valgte abort.

- Graviditeten skjedde så tidlig i forholdet vårt. Vi kranglet hele tiden og var usikre på fremtiden vår sammen, fortalte de, ifølge People.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Til tross for at duoen nå har gått fra hverandre, så lever de under samme tak.

- De har ikke noe hastverk med å søke om skilsmisse. De bor fremdeles sammen. Ingen har flyttet ut ennå, hevder en venn nær paret til Us Weekly.

En annen kilde nettstedet har snakket med bekrefter også dette.

- Det er ikke lett for dem og plutselig separeres fullstendig etter å ha vært sammen så lenge. De har samme gruppe venner og kommer til å være en del av hverandre liv på en eller annen måte.

LES OGSÅ: Marna Haugen deler gladnyhet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer