- Dette stemmer ikke

«Melrose Place»-stjernene slår tilbake mot ryktene.

FORTSATT SAMMEN: En talsmann for  Heather Locklear avkrefter ryktene om at hun har avsluttet forholet med Jack Wagner. Foto: All Over Press
FORTSATT SAMMEN: En talsmann for Heather Locklear avkrefter ryktene om at hun har avsluttet forholet med Jack Wagner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den siste tiden har det versert rykter i amerikanske tabloider om at «Melrose Place»-paret Heather Locklear (48) og Jack Wagner (50) har gjort det slutt.

Locklear skal ha avsluttet forholdet på grunn av hennes tolv år gamle datter Ava, hvis far er «Bon Jovi»-stjernen Richie Sambora. Det ble hevdet at skuespillerinnen følte hun hadde neglisjert datteren, og at hun nå ville avslutte forholdet for å tilbringe mer tid med Ava.

Men nå slår paret tilbake mot ryktene, og en talsmann for Locklear bekrefter at de fortsatt er sammen.

- De har ikke avsluttet forholdet, sier representanten til People.

Locklear og Wagner har vært kjærester siden 2007. Det å være kjærester er noe de har fått øvd seg på tidligere, de spilte nemlig kjærester i 90-talls utgaven av «Melrose Place» .

Forrige sommer var det helt andre rykter som verserte rundt paret. Da ble det nemlig hevdet at paret hadde forlovet seg, etter at Locklear ble sett med en forlovelses ring på en flyplass i New York.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her gjør hun comeback i «Melrose Place»