Sophie Elise Isachsen:

Dette stemmer hun

- Velger å se bort fra det.

AVSLØRER: Sophie Elise Isachsen forteller hvilket parti hun stemmer på. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER: Sophie Elise Isachsen forteller hvilket parti hun stemmer på. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag avsluttes valgkampen og stemmene i årets kommunevalg skal telles opp. Flere har latt seg engasjere i årets valg, men tross dette var det søndag kveld over 4,3 millioner mennesker i Norge som ikke hadde avgitt sin stemme i årets kommune- og fylkestingsvalg.

Mange ønsker tilsynelatende å holde hva de stemmer hemmelig. Influenser Sophie Elise Isachsen (28) har derimot valgt å dele informasjonen med følgerne sine.

Vi utfordret Thomas Numme og Harald Rønneberg til en liten realitykonkurranse. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

«Jeg fikk Pensjonistpartiet på valgomaten, men velger å se bort fra det, og ja - så klart stemmer jeg, og det blir Venstre i år!» skriver Isachsen på Instagrams historiefunksjon.

Influenseren har tidligere fortalt til Nettavisen , som også omtaler saken, at hun stemmer med hjertet sitt.

- Da er det dyrevern, miljø og nestekjærlighet som er viktig, og da blir det fort enten Venstre eller MDG, sa Sophie Elise til Nettavisen i august.

GJENSYN: Sophie Elise var blant gjestene i Asbjørn Brekkes julekalender i 2015. Nå kommer TV-serien i ny drakt. Video: Rød Løper/TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: - Traumatisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer