- Dette stedet handler om liv og død

Mesterkokken Eyvind Hellstrøm fikk et sterkt møte med Blå Kors. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste ukene har mesterkokk Eyvind Hellstrøm (66) hjulpet restauranter i knipe i den fjerde sesongen av «Hellstrøm rydder opp» på TV3.

I ukens episode er det ikke et spisested med ufornuftig pengebruk eller dårlig organisering Hellstrøm hjelper. Derimot legger han turen til Blå Kors i Oslo, en kristen hjelpeorganisasjon som behandler rusavhengige.

Under besøket sitt møter den tidligere kjøkkensjefen på Bagatelle Tom Melby, som nå er ansatt på Blå Kors. Melby forteller Hellstrøm hvordan organisasjonen ble redningen for ham, den gang han selv var rusmisbruker.

- Hadde det ikke vært for den tida jeg sjøl var en av folka, så hadde nok jeg befunnet meg på en eller annen gravlund. Det er jeg borti 100 prosent sikker på, sier Tom Melby til mesterkokken.

Se det rørende klippet med Eyvind Hellstrøm og Tom Melby øverst i saken!

Det er tydelig at det Eyvind Hellstrøm får høre, går inn på ham.

- Det du sier til meg, det er rett og slett at... dette stedet her, det handler om liv og død, konstaterer en preget Hellstrøm.

Saken fortsetter under bildet.

Glad i å hjelpe

I TV3-programmene «Hellstrøm rydder opp» og «Hellstrøm rydder opp - hjemme» viser den profilerte kokken seg ofte fra en streng og kravstor side. Innimellom oppstår det imidlertid en spesiell kontakt mellom Hellstrøm og menneskene han hjelper.

<strong>RØRTE ALLE:</strong> I 2011 tok Eyvind Hellstrøm alle midler i bruk for å hjelpe Manolis Mastorakis (t.h).  Foto: TV3
RØRTE ALLE: I 2011 tok Eyvind Hellstrøm alle midler i bruk for å hjelpe Manolis Mastorakis (t.h). Foto: TV3 Vis mer

I 2011 vant den greske restauranteieren Manolis Mastorakis Gullruten for årets reality-deltaker, etter at Eyvind Hellstrøm tok i bruk sterke virkemidler for å redde både restauranten og helsen hans.

- Det var sterkt for ham, men like sterkt for meg. Det var tøft, og det traff absolutt alle. Han trodde vi skulle på inspeksjon, men så gikk vi til et lager med kister, sa Eyvind Hellstrøm til Seoghør.no om «Hellstrøm rydder opp»-episoden Mastorakis deltok i.

Høsten 2014 fortalte trebarnsmoren Hanne Mette Roterud, som deltok i «Hellstrøm rydder opp - hjemme» i 2011, at mesterkokken hadde endret livet hennes til det bedre.

- Da Hellstrøm kom hit første gangen, var jeg litt redd ham. Men nå har jeg innsett at han er en fantastisk person. Etter at han var her ble livet mitt snudd på hodet. Jeg har fått mer energi og bedre helse. Du ville nesten ikke kjenne meg igjen fra den gangen, sa hun til Seoghør.no i fjor.

Hvordan det går når Hellstrøm besøker Blå Kors, kan du se i «Hellstrøm rydder opp» på TV3 klokken 21.30!

Se flere Hellstrømklipp her:

LES OGSÅ: Den ene får ros - den andre får slakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer