<strong>SEKS MÅNEDER:</strong> Bruni ga klar beskjed på at offentligheten vet hvorvidt hun er gravid eller ikke om seks måneder. Foto: All Over Press
SEKS MÅNEDER: Bruni ga klar beskjed på at offentligheten vet hvorvidt hun er gravid eller ikke om seks måneder. Foto: All Over Press Vis mer

Dette startet graviditetsryktene

- Carla Bruni fniste og svarte ja.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Frankrikes førstekone, Carla Bruni (43), stilte opp på en spørsmålsrunde i avisen Le Parisien mandag, startet hun en rykteflom om at hun er gravid og venter president Nicolas Sarkozys (56) barn.

Reporteren spurte Bruni om vi vil vite om hun venter Sarkozys barn om seks måneder, svarte hun ja.

«Hun fniste og svarte ja.», skriver UsMagazine.com.

Bruni, som har en rolle i den kommende filmen «Midnight in Paris», er likevel sparsom når det kommer til de personlige detaljene.

- Jeg skulle gjerne snakket mer om mitt familieliv, mine personlige drømmer, detaljer om visse ting. Vanligvis er jeg snakkesalig, men jeg har på en måte munnen min sydd igjen, sier hun.

43-åringen er klar på at hun ikke ønsker å uttale seg om noe som han overskygge hennes manns personlige karriere.

Bruni har en ti år gammel sønn fra et tidligere forhold. Sarkozy har tre sønner fra to tidligere ekteskap.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå blir hun skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer