VERPESYK: Lily Allen uttalte nylig at hun har planlagt å ta en 4-års pause fra musikkindustrien, for å konsentrere seg om andre prioriteter i livet - som det å få barn. Foto: All Over Press
VERPESYK: Lily Allen uttalte nylig at hun har planlagt å ta en 4-års pause fra musikkindustrien, for å konsentrere seg om andre prioriteter i livet - som det å få barn. Foto: All Over PressVis mer

Dette startet babyryktene

Spekulasjonene er igang for fullt i britiske medier....

SEHER.NO:  Lily Allen (25) uttalte nylig at hun har planlagt å ta en 4-års pause fra musikkindustrien, for å konsentrere seg om andre prioriteter i livet - som det å få barn.

Nå spekuleres det i om hun allerede er gravid, etter å ha blitt sett med en gigantisk juimpsuit som skjulte alle hennes former. Allen holdt seg også langt unna sigaretter og alkohol både under og etter sin opptreden på Barclaycard Wireless Festival i London søndag kveld.

Dermed er spekulasjonene igang for fullt i britiske medier.

- Jeg blir veldig glad når jeg ser dere hoppe opp og ned nå, fordi dette er min siste spillejobb i London på lenge, sa Lily til det entusiastiske publikumet, ifølge Daily Mail.

«Smile»-sangerinnen tok seg også tid til å dedikere låten «Who`d Have Known» til sin kjæreste Sam Cooper (31), som fulgte henne fra publikum. Dette ble fulgt av buing fra pulikum.

- Ikke bu Sam, slemminger. Denne er til deg baby, ropte Allen fra scenen.

Representanter for stjernen benekter ryktet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg lider av angst