TRANG KJOLE ELLE BABYMAGE? Renee Zellwegers kjolevalg under åpningen av filmfestivalen i Berlin vekker oppsikt, på grunn av kulen på magen. Foreløpig har ikke filmstjernen selv kommentert om det bare er kjolen som er for tettsittende, eller om hun vir Foto: Stella Pictures
TRANG KJOLE ELLE BABYMAGE? Renee Zellwegers kjolevalg under åpningen av filmfestivalen i Berlin vekker oppsikt, på grunn av kulen på magen. Foreløpig har ikke filmstjernen selv kommentert om det bare er kjolen som er for tettsittende, eller om hun vir Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette starter garantert nye rykter

40-åringen med avslørende kjole på den røde løperen?

SEHER.NO: "Er Renee Zellweger gravid?" Denne tittelen kommer man garantert til å se på coveret på minst ett amerikansk kjendisblad om kort tid, det tror i hvert fall kjendisnettstedet Huffingtonpost.com. 

Kjendisnettstedet som med den konklusjonen selv starter spekulasjonene, har også startet en nedtelling til noen har filmstjernen mage på coveret.

Årsaken er Zellwegers (40) avslørende blå kjole på filmfestivalen i Berlin denne helgen.

Den norskættede stjernen er juryedommer under festivalen, men nå er oppmerksomheten flyttet fra filmene til om hun har en liten versjon av Bradley Cooper (39) i magen.

Ting har gått raskt mellom paret siden de spilte mot hverandre i thrilleren "Case 39". Det oppsto søt musikk, og de ble romantisk involvert i juni. Senere har de blitt fotografert på ferie i Barcelona, og i desember ble det kjent at de flytter sammen.

Med tempoet forholdet har hatt til nå, er det derfor heller ikke unaturlig om 40 år gamle Zellweger er klar for barn. Men foreløpig har paret ikke kommentert spekulasjonene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ville dødd om vi hadde sex