Zoë Kravitz:

Dette spørsmålet fornærmer henne

- Samfunnet har bestemt at det er slik.

LYKKELIGE: I fjor giftet Zoë Kravitz og Karl Glusman seg - to ganger. Her er ekteparet under Saint Laurent-visningen under moteuken i Paris høsten 2019. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I fjor giftet Zoë Kravitz og Karl Glusman seg - to ganger. Her er ekteparet under Saint Laurent-visningen under moteuken i Paris høsten 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fire år har Hollywood-stjernen Zoë Kravitz (31) vært sammen med skuespillerkollega Karl Glusman (32), og de to er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

Høsten 2018 overrasket «Big Little Lies»-profilen alle da hun avslørte at hun og kjæresten hadde forlovet seg i hemmelighet åtte måneder tidligere. Og i mai i fjor skal de også ha giftet seg i skjul, før de en måned senere holdt bryllup nummer to i huset til Zoës far i Paris. Det meldte en rekke internasjonale medier, deriblant People.

Kravitz er for øvrig datter av rockelegenden Lenny Kravitz (55) og skuespilleren Lisa Bonet (52).

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

Press på kvinner

Nå nærmer Zoë og Karl seg sin aller første bryllupsdag, men selv om 31-åringen er lykkelig gift har hun ingen umiddelbare planer om å få barn. Det har hun verken tid eller lyst til, ifølge henne selv.

- Mange stiller meg spørsmål som: «Når skal du ha barn?» og «Når kommer babyen?». Jeg blir skikkelig fornærmet over at folk antar at det er noe jeg må gjøre bare fordi samfunnet har bestemt at det er slik, forteller hun i podcasten «Armchair Expert», ifølge Contact Music.

Kravitz føler kvinner generelt opplever mye press rundt det å starte familie, og hun er rett og slett lei av det hele.

- Akkurat nå er jeg ikke på et sted i livet hvor jeg har anledning til å få barn på grunn av jobb, og også fordi jeg liker fritiden min, deler hun videre, ifølge nettstedet.

Zoë er derimot godt fornøyd med å være en gift kvinne, og spesielt deilig synes hun det er at sporadiske krangler ikke ødelegger forholdet.

- Karl har sin egen karriere og trenger å fokusere på den, men vi har vært sammen noen år nå og vi vet hvor vi har hverandre. Noe av det beste med å være gift er å kunne krangle for så å vite at ingen av oss stikker ut døra etterpå. Forpliktelsen vi har til hverandre føles trygg, har hun uttalt tidligere, ifølge Contact Music.

View this post on Instagram

June 29th, 2019.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Var ute etter sex

Duoen traff hverandre for første gang via en felles kamerat på en bar i 2016, og kort tid etterpå begynte de å date.

- Jeg elsker at vi ikke møtte hverandre gjennom en app eller på et filmsett. En kompis av meg visste at jeg ønsket å møte noen, men ikke fordi jeg ville ha et forhold. Jeg var egentlig kun ute etter sex for å være helt ærlig, og så introduserte han meg for Karl, fortalte hun til Vogue i fjor sommer, ifølge E! News.

Videre innrømmet 31-åringen at hun følte en umiddelbar tiltrekning til Glusman, som er aktuell i miniserien «Devs», da de møttes. Hun trodde derimot ikke at han var interessert i henne.

- Jeg følte noe med én gang, men så snudde han seg bort og begynte å snakke med en blondine som stod ved siden av ham. Da tenkte jeg bare: «Vent litt, hva skjer nå?», mintes hun, og la til:

- Senere fortalte han meg at han bare hadde vært nervøs.

View this post on Instagram

double trouble.

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Hemmelig forlovelse

Fra 2017 til 2019 hadde Zoë, som tidligere har vært koblet til Drake (33), en sentral rolle i TV-serien «Big Little Lies». Her spilte hun blant annet mot Nicole Kidman (53) som tidligere har avslørt at hun og kollegaen deler et hemmelig bånd.

I 2001, to år etter skilsmissen fra Tom Cruise (57), innledet nemlig 53-åringen en romanse med hennes far, Lenny Kravitz.

Kidman og Kravitz, som var kjærester i rundt ett år, holdt en lav profil i media - men forholdet var seriøst og de planla også å gifte seg.

- Jeg kjente Zoë fra før fordi jeg var forlovet med faren hennes. Alt er i familien. Jeg er veldig glad i Lenny; Han er en fantastisk fyr, fortalte hun til The Edit.

BABY-FAR: Else Kåss Furuseth utforsker muligheten for å få barn med en venn i «Else om: barn». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Babynavn skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer