BLE ENIGE: - Tommy var derimot greit, derfor ble vi enige om at det var ham jeg skulle velge, sier Jan Rudi Bendiksen, som her leser brevet skrevet av Siv Annie Bjørnvåg. Foto: TV 2
BLE ENIGE: - Tommy var derimot greit, derfor ble vi enige om at det var ham jeg skulle velge, sier Jan Rudi Bendiksen, som her leser brevet skrevet av Siv Annie Bjørnvåg. Foto: TV 2 Vis mer

Dette spillet var bare en bløff

«Farmen»-deltager Jan Rudi Bendiksen avslører at han visste om alt.

Publisert
SEHER.NO: TV 2-programmet «Farmen» er inne i sin nest siste uke denne våren, og utifra mandagens episode ser det ut til at det hele blir dramatisk til siste slutt. 

Lørdag var det Siv Annie Bjørnvåg (41) som måtte forlate gården i Telemark, men før hun kom så langt rakk hun å inngå en avtale med både Kim Sondre Krantz Hagen (27) og Jan Rudi Bendiksen (27) om at de skulle velges til storbonde dersom hun måtte reise hjem. Det var derfor knyttet stor spenning til hvem av dem hun kom til å velge.

Svaret kom mandag, og slo ned som en bombe i «Farmen»-leiren.

Utfordreren Jan Rudi er nemlig den som skal lede gården den siste «ordentlige» uka. Dermed er han allerede sikret en plass i finaleuka. Mandag fikk også de andre deltagerne vite at den unge bergenseren hadde inngått en avtale med Siv Annie om at hun fikk velge førstekjempe den uka Jan Rudi er storbonde.

I sitt avskjedsbrev hadde hun gitt den lie morsomme oppgaven til Tommy Rodahl (47). Derfor er det heller kanskje ikke så rart at Tommy til Seher.no tidligere mandag gikk knallhardt ut mot sin hjemsendte konkurrent.
 
- Alt endret seg i det øyeblikket han leste opp brevet. Hun skulle hatt mer juling enn mat, jeg blir direkte kvalm av henne, uttalte han da.

På TV ser det ut som at Jan Rudi ikke selv vet hvem Siv Annie har valgt som førstekjempe. I episoden hadde han en samtale med sin «hjelper» Synne Bolstad, der han gjorde det helt klart at han ikke visste hvem førstekjempen kom til å bli.

- Vet du ikke hvem som blir førstekjempe? spurte Synne i programmet.

- Nei, det er hun som tar valget, og det står i brevet, svarer storbonden kontant.

Senere i programmet fikk man også se at 27-åringen nøye leste gjennom brevet fra Siv. Men til Seher.no avslører han at det hele tiden var en bløff.

- Hva hun hadde valgt visste jeg om på forhånd, ja. Det var noe jeg bestemte sammen med Siv, hun ville først at jeg skulle velge Kim André, men det ville ikke jeg. Tommy var derimot greit, derfor ble vi enige om at det var ham jeg skulle velge, forteller Jan Rudi, som ikke angrer på avtalen han inngikk med Bjørnvåg.

- I dag tenker jeg akkurat som jeg gjorde da. Det var en vinn-vinn-situasjon for meg, jeg sikret meg finaleplass, samtidig som jeg fikk velge min største konkurrent - Tommy - til førstekjempe.

Etter å ha blitt valgt til storbonde på et grunnlag mange kanskje ser på som urettferdig ble «Farmen»-deltageren frøset ut fra resten av gruppa. Til Seher.no innrømmer han at han tok det tungt en liten periode.

- Det var helt jævlig, jeg var sikker på at de andre ville forstå det. Kim André og Runi var de eneste som sa at de ville gjort det samme, mens de andre hevdet at de aldri ville gjort det. Selv vet jeg at det ikke er tilfelle. Jeg ble veldig overrasket.
 
- Ble du skikkelig utstøtt?

- Ja, de første dagene ble jeg det. Men jeg gadd ikke legge press på de andre i forhold til ukesoppdrag og slikt, jeg ville heller bygge opp en god kjemi. Så det gikk bedre etter hvert, forteller Jan Rudi Bendiksen, som ikke legger skjul på at han en liten periode angret på valget om å inngå avtalen med Siv Annie.

- Jeg angret litt, den første dagen hadde jeg det jævlig kjipt. Men det gikk bedre etter hvert, sier han til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - På mange måter er han en stor unge  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer