- Dette skulle jeg aldri ha gjort

Nå angrer Ingrid Olava på forelskelse-avsløringen.

FIKK SMS: - Ja, jeg fikk en tekstmelding i stad. Så ja, han har lest det, sier Ingrid Olava til Seher.no om intervjuet der hun avslørte at hun er forelsket. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK SMS: - Ja, jeg fikk en tekstmelding i stad. Så ja, han har lest det, sier Ingrid Olava til Seher.no om intervjuet der hun avslørte at hun er forelsket. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Ingrid Olava nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for den prestisjefylte Spellemannpris-utdelingen i Oslo Spektrum, der blant andre den norske artisten Ingrid Olava (29) var nominert til kategoriene «Beste kvinnelige artist», «Tekstforfatter» og «Populærkomponist».

I lørdagens VG Helg avslørte Ingrid Olava at hun er forelsket. Artisten røpet ikke navnet på den utkårede, men innrømmet i intervjuet at det var litt ekkelt å tenke på at han kanskje kom til å lese det hun nettopp hadde sagt.

Til Seher.no avslører hun at han gjorde nettopp det.

- Ja, jeg fikk en tekstmelding i stad. Så ja, han har lest det, smiler hun.


- Og hva skrev han?

- Jeg tror ikke han... Nei, jeg vet ikke jeg altså. Vi får se hvordan det går, sier hun hemmelighetsfullt.

Ingrid Olavas nye, hemmelige flamme var ikke til stede i Oslo Spektrum lørdag kveld. Til Seher.no avslører hun at hun angrer på at hun kanskje lettet litt for mye på sløret til VG Helg.

- Jeg snakket bare bittelitt om det, men skulle aldri ha gjort det! Det var ikke strategisk i det hele tatt, men jeg lærer aldri, jeg...

- Har dere blitt kjærester?

- Nei, jeg er singel og kommer alene, sier Ingrid Olava, som lørdag vant prisen for «Årets kvinnelige artist», til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, jeg føler meg ikke latterliggjort  


Se video med Ingrid Olava her:[obj:media:9429]