Dette skulle hun aldri gjøre igjen

- Jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle stille opp på noe som lignet «Idol» igjen.

<strong>GIKK VIDERE:</strong> Tone-Yvonne Hansen gikk videre i «The Voice». Men deltageren var skeptisk til å bli med i programmet, etter å tidligere ha vært med i «Idol». Foto: TV 2
GIKK VIDERE: Tone-Yvonne Hansen gikk videre i «The Voice». Men deltageren var skeptisk til å bli med i programmet, etter å tidligere ha vært med i «Idol». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag tok Tone-Yvonne Hansen (23) fra Lena på Toten seg videre i det populære TV 2-programmet «The Voice». Men avansementet satt langt inne, og det var først mot slutten av sangen, Hansens egne versjon av Rihanna-låten «Only Girl», at mentor Hanne Sørvaag trykket på knappen, slik at stolen snudde seg.

- Før deltagelsen hadde jeg hatt en opphopning av sykdommer, blant annet streptokokker. Jeg gikk på antibiotika, og stemmen min var ikke akkurat på sitt beste. På forhånd tenkte jeg likevel at dette kommer til å gå fint, men jeg kjente jeg ble mer og mer nervøs ut i låten. Det var en «creepy» følelse at det tok ganske lang tid før noen snudde seg, men da Hanne til slutt gjorde det, var det veldig godt, forteller 23-åringen til Seoghør.no.

Hansen har etter «blind audition» hatt en spennende tid sammen med Sørvaag.

- Det er spennende å jobbe med Hanne. Hun er jordnær, og gir mye av seg selv. Det ble veldig gøy og jeg har fått flere gode, personlige tilbakemeldinger.

Detok i «Idol» og «Det store korslaget»
Hansen deltok som 16-åring i «Idol» i 2005, der hun kom et par steg videre fra audition. I 2009 deltok hun i «Det store korslaget» på laget til Bergens-musikeren Toschie. At hun nå takket ja til å bli med i «The Voice» kom nærmest som en tilfeldighet. Hansen hadde ikke hørt om programmet før hun fikk en telefon. Men egentlig hadde hun lovet seg selv å ikke stille opp i noe som lignet «Idol».

- Egentlig var det helt tilfeldig at jeg ble med i «The Voice». Jeg har ikke TV, og visste ingenting om programmet da jeg ble oppringt av castingen og spurt om jeg ville være med. Jeg var veldig skeptisk til det i starten, blant annet fordi jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle stille opp på noe som lignet «Idol» igjen. Men jeg takket ja da jeg skjønte at det var et litt mer seriøst konsept, og at det var fokus på stemmen. Jeg bestemte meg for at dette var en fin mulighet til å utfordre meg selv på en ny arena, skaffe gode kontakter og ikke minst til å, forhåpentligvis, få vist nok av hva jeg er god for, slik at det kan åpne noen dører for meg videre, sier hun til Seoghør.no.

23-åringen håper på å kunne etablere seg som artist, og har mange konserter på samvittigheten.

- Musikk er noe jeg virkelig brenner for, og hovedfokuset mitt ligger på formidlingen av selve musikken. Jeg liker intime konserter der man kan få kontakt med folk i salen vel så godt som de store konsertene. Målet mitt er ikke å bli kjendis, men å gi noe godt til mennesker gjennom musikken og stemmen min.

Da Hansen for snaue syv år siden var med i «Idol», var det en annen Tone som ble nummer to i hele konkurransen, nemlig Tone Damli Aaberge.

- Jeg husker at jeg traff henne og hilste på henne, men vi ble ikke kjent. Vi var så mange der, og jeg husker jeg fikk god kontakt med Jorun Stiansen på den tiden, sier hun.

The Voice sendes fredager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg hadde på ingen måte forventet det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer