MELDINGEN: Charlie Sheen skrøt av avtalen hadde hadde oppnådd med Brooke Mueller på Twitter. Det skulle han ikke ha gjort.  Foto: All Over Press
MELDINGEN: Charlie Sheen skrøt av avtalen hadde hadde oppnådd med Brooke Mueller på Twitter. Det skulle han ikke ha gjort. Foto: All Over Press Vis mer

Dette skulle han aldri ha gjort...

Denne Twitter-meldingen kan koste Charlie Sheen besøk av barna.

Publisert
SEHER.NO: Charlie Sheen (45) kunne torsdag skrive seg inn i Guinness rekordbok, som den som kjappest har fått 1 million følgere på Twitter.

Det tok ham nøyaktig 25 timer og 17 minutter å oppnå prestasjonen, men like etter at rekorden ble satt kostet Twitter ham en avtale om å få se igjen barna sine.

Tidligere denne uka ble Sheens tvillinger Bob og Max tatt med av politiet fra huset hans i Los Angeles, etter at ekskona Brooke Mueller fikk gjennomslag i retten. Dommer Hank M. Goldberg ga samtidig TV-stjernen forbud mot å kommunisere med Mueller, og han fikk heller ikke gå nærmere enn 100 yards (90 meter) fra barna.

Torsdag så dramaet med Mueller til å ha gått over. Charlie Sheen skrev nemlig på twitter at han hadde kommet til en verbal avtale med Brooke om barna, slik at de to ikke trengte å møte i retten på mandag, når saken etter planen skulle opp på nytt.

- Forstår ikke hva alt det juridiske bråket er om… kom akkurat til en avtale med B. Ingen rettsak på mandag, skrev Sheen.

Det var bare ett problem. Ifølge TMZ var første punkt i avtalen at Sheen ikke skulle snakke i media om avtalen. Ifølge nettstedet klør Brookes advokater seg i hodet over at han allerede har vært så dum at han har brutt den delen av avtalen. I tillegg til å dele det med sine over 1 millioner følgere på Twitter, snakket han også om det til en radiostasjon i Philadelphia.

Ifølge TMZ skulle heller ikke avtalen gi Sheen de samme rettighetene som de ble enige om under skilsmisseprosessen, men at han skulle ha en til å overvåke besøkene når tvillingene var hos Charlie.

Dette er neppe det siste man har hørt fra Charlie Sheen-sagaen denne uken…

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sheen deler soverom med to kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer