- Dette skulle aldri vært vist

Seher.no-leserne raser mot Paradise-tabbe.

SKULLE IKKE VÆRT VIST: Dette bildet - som ble lagt ut i en video på TV3s nettsider avslører at en av gutta på Paradise Hotel mangler når parseremonien setter i gang. Guttene på bildet er bluret ut at Seher.no.
SKULLE IKKE VÆRT VIST: Dette bildet - som ble lagt ut i en video på TV3s nettsider avslører at en av gutta på Paradise Hotel mangler når parseremonien setter i gang. Guttene på bildet er bluret ut at Seher.no. Vis mer
SEHER.NO: Tusenvis av TV-seere fulgte i går "Paradise Hotel"-deltakernes kamp om å overleve på hotellet, etter at Bollywood-skuespilleren Negar Khan mandag sjekket inn i TV3-serien.

Men nå får kanalen kjeft fra "Paradise"-fansen etter å ha avslørt at en av guttene forsvinner ut allerede i kveld - en dag før parseremonien.

Den dramatiske tvisten skjer samtidig som Alexander Aasen (20) fra Trondheim sjekker inn på hotellet.

TV3-tabben ble oppdaget av observante fans på TV3s offisielle "Paradise"-nettsider. Der legger kanalen hver uke blant annet ut en smakebit på hva seerne kan vente seg i de neste programmene.

I høydepunktene for denne uken, får man se glimt fra morgendagens parseremoni - hvor en av guttene ikke er tilstede.

- Når man går på ekstra - hva som skjer denne uken kan man da se at NN (navnet redigert bort av Seher.no) ikke er der under parsermonien. Altså han ryker ut. Stort feilgrep av tv3 og avsløre dette! og får de ikke inn igjen N.N. vil de miste tv seere, raser en bruker kalt "frustrert paradise fan" på Seher.nos nye debattforum.

Informasjonskonsulent Øyvind Skovli i TV3 bekrefter TV-tabben overfor Seher.no.

- Vi har også fått klager fra seere på dette, og det skulle ikke vært vist. Det eneste jeg kan si er at det er mye logistikk å holde styr på. Selv om det bare dreier seg om et brøkdel av et sekund, så har seerne fanget det opp. Vi skal sørge for at dette ikke skjer igjen.

Onsdag morgen lå klippet fortsatt ute på TV3s nettsider (ekstern lenke), men Skovli sier de er i ferd med å fjerne dette. Men til tross for tabben, vil de fortsette med å presentere smakebiter fra de kommende episodene.

- Vi kommer til å fortsette med dette, men må forbedre oss slik at vi ikke avslører noen hemmeligheter, sier han til Seher.no.

Hvis du ikke klarer å vente med å finne ut hvem deltakeren som manglet er, kan du lese en artikkel om han her. Om du vil bevare spenningen så la være...
Paradise Hotel ser du mandag til torsdag på TV3 klokka 21.30.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Ida: Vi hadde ikke sex