Dette skrev søsteren om Julia i avskjedsbrevet

- Dere drev meg inn i min dypeste depresjon, skrev Julia Roberts' halvsøster.

FÅTT TILGANG PÅ BREVET: Daily Mail har fått tilgang på brevet Nancy Motes etterlot seg da hun tok sitt eget liv. Der skriver hun at familien, og spesielt halvsøster Julia Roberts drev henne inn i hennes dypeste depresjon. Foto: All Over Press
FÅTT TILGANG PÅ BREVET: Daily Mail har fått tilgang på brevet Nancy Motes etterlot seg da hun tok sitt eget liv. Der skriver hun at familien, og spesielt halvsøster Julia Roberts drev henne inn i hennes dypeste depresjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BEKLAGER SEG: Motes brukte en hel side i brevet på å unnskylde seg til forloveden. Foto: Bulls
BEKLAGER SEG: Motes brukte en hel side i brevet på å unnskylde seg til forloveden. Foto: Bulls Vis mer
I BEGRAVELSEN: Julia Roberts var til stede i begravelsen til Motes i februar. Foto: Dana Mixer / Splash News/ All Over Press
I BEGRAVELSEN: Julia Roberts var til stede i begravelsen til Motes i februar. Foto: Dana Mixer / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I februar ble skuespillerstjernen Julia Roberts' halvsøster funnet død i en leilighet i Los Angeles. Dødsårsaken var drukning som følge av en overdose, og rettsmedisineren bekreftet at Motes tok sitt eget liv.

Det ble hevdet at Motes langet ut mot sin egen familie, og spesielt Julia Roberts, i avskjedsbrevet hun etterlot seg. Det på grunn av mye mobbing.

Nå, fem måneder senere, har britiske Daily Mail fått tak i brevet, og påstandene blir bekreftet.

I brevet skrev Motes at det var familien som drev henne inn i sin verste depresjon.

«Min mor og mine såkalte 'søsken' får ingenting utenom minnet om at dere er de som drev meg inn i min aller dypeste depresjon», skrev Nancy.

Roberts var selv taus de første dagene etter at søsteren ble funnet død. Men etter tre uker kom de første ordene.

- Det er bare hjerteskjærende. Det har bare gått 20 dager. Det finnes ikke ord for å beskrive hva noen av oss har vært igjennom disse 20 dagene, sa Roberts til WSJ Magazine.

Ifølge bladet var det et tårevått intervju Roberts gjorde.

- Man ønsker ikke at noe fælt skal skje med noen, men det er så mange tragiske, smertefulle og fæle ting i verden. Men som med alle utfordrende og fortvilte situasjoner, må vi vinne en vei gjennom det som familie, sa hun.

Motes var forlovet med John Dilbeck da hun tok sitt eget liv. Hun skrev en side lang beklagelse til ham.

«Jeg kommer alltid til å elske deg. Jeg håper du en gang kommer til å tilgi meg. Jeg er virkelig lei meg. Jeg vet du er sint på meg, men vit at dette bare er min feil», skrev hun.

Roberts' søster ble 37 år gammel.


LES OGSÅ: Raste mot Julia i avskjedsbrev

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer