VEILEDNING: Her rådfører golfentusiasten seg med caddien under The Alfred Dunhill Links Championship, i Skottland. Foto: All Over Press
VEILEDNING: Her rådfører golfentusiasten seg med caddien under The Alfred Dunhill Links Championship, i Skottland. Foto: All Over PressVis mer

Dette skremmer bort jentene

- Jeg får dårlig samvittighet på grunn av avhengigheten min...

SEHER.NO:  I lengre tider har det blitt spekulert i hvorfor Hugh Grant (49) ikke har en kjæreste. Selv skjønnheter som Elizabeth Hurley og Jemima Khan var ikke i stand til å temme kjekkasen.

Det har nå kommet oss for øret hvorfor ungkaren aldri har gått ned på kne. Hans store kjærlighet og lidenskap er nemlig golf, og han er fullstendig hektet!

- Når du forteller en kvinne at du spiller golf, himler hun med øynene, forteller Hugh til australske NW.

Og kjekkasen erkjenner at han har et problem.

- Jeg får dårlig samvittighet på grunn av golfavhengigheten min. Når du bruker fritiden din til å lese bøker om putting, eller når du tar deg selv i å sitte og glo på saktefilm om golfslag på YouTube, da vet du at du har et problem, fortsetter han.

Hugh sier at han er klar over avhengigheten sin. – jeg kan stå opp midt på natten, bare for å øve på et slag foran speilet.

Golden Globe-vinneren sier avhengigheten kommer av den fysiske sensasjonen han får av å spille.

– Jeg har funnet ut at årsaken til min avhengighet er grunnet følelsen jeg får nå jeg slår et perfekt slag.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ: Tiger gir meg mange råd