«Farmen» 2020:

Dette skjulte de for produksjonen

«Farmen»-deltaker med klar anbefaling etter å ha drukket Antibac.

ANTIBAC: Kaffe og antibac kan bli karsk, ifølge «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at flere av årets «Farmen»-deltakere har vært tørste i løpet av tiden på gården så langt.

Se og Hør kunne nemlig nylig avsløre at flere av dem har reist til nærliggende hytter, hvor blant annet servering av alkohol og mat, kontakt med familie over telefon og 70-årslag har funnet sted.

Men det stopper ikke der.

FARMEN: I sommer kunne Se og Hør avsløre at Farmen-innspillingen ble midlertidig stoppet. Dette er grunnen. Vis mer

Ettersom tilgangen på alkohol er minimal på gården, innrømmer flere deltakere at de prøvd å blande Antibac i kaffen, ettersom de hadde tilgang på dette på grunn av den pågående coronapandemien.

- All spenning er gøy

Wiktoria Rønning (22), som måtte forlate konkurransen for et par uker siden, rakk å smake på den hjemmelagde blandinga før hun reiste fra gården. Hun var også blant deltakerne som besøkte andre hytter.

Hun forteller at deltakerne rett og slett kjedet seg litt da de ventet mellom Tinget og tvekamp, og at da de drakk kaffe kom de til å tenke på at de kunne sprite den opp litt - bokstavelig talt.

- Vi tok bare Antibac i kaffen, og det smakte faktisk ikke så verst, forteller hun, og legger til at det ikke anbefales og at hun fikk litt vondt i magen i etterkant.

- Jeg kjente det nok litt i blodet, men det var vel ikke på grunn av promille kanskje, men heller at kroppen reagerte på det jeg hadde fått i meg, fortsetter hun.

På spørsmål om hun ville ha drukket det igjen, svarer hun følgende:

- Det var jo bare en veldig gøy greie vi gjorde da vi venta, og all spenning er vel gøy, er det ikke?

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

Drakk Antibac

Karianne Vilde Wølner (26) var ikke blant deltakerne som reiste til andre hytter i nærheten av tv-gården, men innrømmer derimot at hun moret seg på gården på andre måter. Hun forteller også om ei flaske konjakk som produksjonen hadde satt igjen.

- Det kan ha gått en kule varmt da vi fant litt alkohol som skulle ha vært på storbondeloftet, forteller Wølner, og fortsetter:

- Vi var ganske fyllesyke dagen etterpå.

Sammen med flere andre deltakere skal det blant annet ha blitt lekt «nødt eller sannhet».

PUPPER I MONITOR: Årets «Farmen» har skapt mange overskrifter allerede, og nå har også folk hengt seg opp i hva Karianne Vilde har på seg mens hun er på gården. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Produksjonen fant aldri flaska (en flaske konjakk journ.anm), men skjønte ikke hvorfor det var tomt i skapet. Vi sa vi ikke ante hva som hadde skjedd, men jeg tror de skjønte at det var et eller annet, sier hun, og legger til:

- Vi ble godt kjent under den leken, og det var en grunn til at kamera ikke var der, sier hun lurt.

Hva som skjedde holder hun tett til brystet, men forteller at de ville ha mer å drikke, og derfor gikk over til å ha Antibac i kaffen. 26-åringen mener det hele var mer uskyldig enn det blir fremstilt.

- Samtidig så gjorde så å si alle det, utenom noen få.

- Ikke drikk det

Ifølge Wølner ble ingen deltakere dårlige, og de merket ingenting til spriten. Sindre Nyeng (23) anbefaler ingen å drikke håndsprit.

«Det er synd at en slik gimmick får så mye fokus for å skape oppmerksomhet og klikk rundt «Farmen». Jeg anbefaler på det sterkeste at ingen som ser på programmet tester å drikke Antibac», skriver han i en tekstmelding til Se og Hør.

STERK ANBEFALING: Sindre Nyeng anbefaler ingen å drikke Antibac. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STERK ANBEFALING: Sindre Nyeng anbefaler ingen å drikke Antibac. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Daniel Viem Årdal (30) er enig med Nyeng når det gjelder hendelsens omfang.

- Noen smakte en liten kopp med kaffe og Antibac, men ingen ble dårlige av det. Mengden var veldig liten, forteller han.

- Hørtes morsomt ut

Kjetil Kirk (27) forteller på sin side at han syntes hele opplegget med håndspriten var en fascinerende ting, at han var til stede, men aldri smakte på det.

«FARMEN»-BRÅK: Inger Cecilie Grønnerød og Daniel Viem Årdal har ikke vært bestevenner inne på «Farmen»-gården, og da det blir oppdaget at noen har stjålet tobakk, blir det krangling. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Det er ikke noe for meg, men disse trønder-gutta er vant til karsk vet du. Det starta som en spøk etter at vi hadde stjålet en flaske konjakk fra produksjonen, og det ble en morsom greie ut av det - at det var litt gøy å være småpussa, forteller Kirk.

- En av deltakerne hadde lest at man kunne drikke Antibac i kaffen, og der og da, i den bobla, så hørtes det morsomt ut, fortsetter han.

Han forteller imidlertid at han tror det hadde liten effekt på de som faktisk drakk det, og at han bare måtte le av det hele.

- Det var ikke noe for meg, hjemmebrent hører til på bygdefest. Jeg kan si så mye som at jeg holdt meg pent unna, og det frista så absolutt ikke å smake.

HOLDT SEG UNNA: Kjetil Kirk mener at den hjemmelagde «karsken» ikke var noe for ham. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HOLDT SEG UNNA: Kjetil Kirk mener at den hjemmelagde «karsken» ikke var noe for ham. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, forteller at håndspriten ble erstattet med hånvask med vann og såpe, som er bedre for hygiene enn Antibac.

- Konjakk og andre godsaker til storbondeloftet ble fjernet fra gården og lagret et annet sted, sier presseansvarlig til Se og Hør.

LES OGSÅ: Oppgjør med grov hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer