«Senkveld»:

Dette skjer når Helene forsvinner

Her er den foreløpige planen for Stian Blipp og «Senkveld» når Helene Olafsen går fra tv-skjermen og ut i mammapermisjon.

PROGRAMLEDERPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp er gode venner og kolleger. Nå avslører Blipp hva som foreløpig er planen for programmet når Olafsen om få måneder går ut i mammapermisjon. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PROGRAMLEDERPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp er gode venner og kolleger. Nå avslører Blipp hva som foreløpig er planen for programmet når Olafsen om få måneder går ut i mammapermisjon. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Blipp (29) og Helene Olafsen (29) har de senere årene etablert seg godt som nye fredagsprofiler på TV 2, etter at de tok over roret for «Senkveld» etter Harald Rønneberg (46) og Thomas Numme (49) i 2018.

Programlederne har raskt blitt en folkekjær duo for mange TV-seere, ikke minst fordi de deler av sitt eget privatliv i talkshowet. Under sesongpremieren av «Senkveld» i september i fjor, avslørte Olafsen overfor publikum at hun ventet barn med forloveden Jørgen Nilsen (29).

- Skal holde båten flytende

Mange har den siste tiden dermed lurt på hva som vil skje med talkshowet deres når Olafsen om noen uker forsvinner ut i mammapermisjon, og da Se og Hør møtte Blipp i forbindelse med premierefesten til «Casa Numme» torsdag kveld, kunne han avsløre de nåværende planene for hva som vil skje når Helene Olafsen blir mor.

- Dette har vi selvfølgelig snakket om, og planen per nå er at hun skal være med så lenge hun har lyst og orker, og etter det er planen at jeg skal holde båten flytende mens hun er borte, sier han, og fortsetter:

- Men kjenner jeg businessen rett, så kan alt mulig skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer