«Maskorama»

Dette skjer med «Puddelen»

«Puddelen» misset sendingen sist lørdag grunnet karantene.

TV-SUKSESS: «Puddelen» i «Maskorama» gikk glipp av forrige sending på grunn av karantene. Foto: Julia Nagelstad / NRK
TV-SUKSESS: «Puddelen» i «Maskorama» gikk glipp av forrige sending på grunn av karantene. Foto: Julia Nagelstad / NRK Vis mer
Publisert

På lørdag ble det kjent at «Puddelen» i NRK-programmet «Maskorama» gikk glipp av helgas sending fordi vedkommende var satt i karantene. «Puddelen» var ikke syk, men kunne ikke delta som følge av smitteverntiltak.

Programmet gikk likevel som planlagt med en deltaker mindre, og det var partileder i Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum (41) som røyk ut av konkurransen. Han skjulte seg bak fugleskremselet.

Nå opplyser NRK til Se og Hør at «Puddelen» returnerer til programmet til helga, og er klar for å opptre igjen.

- Jeg er glad for å melde at «Puddelen» er i fin form og klar til å opptre på lørdag. Hen skal framføre en mørk og mystisk versjon av «Toxic» av Britney Spears, som var øvd inn til forrige sending, sier prosjektredaktør Jan Egil Ådland.

Ikke diskvalifisert

Det har vært knyttet stor spenning til hva som ville skje med «Puddelen» siden vedkommende gikk glipp av sendinga sist. Ådland forklarer bakgrunnen for at «Puddelen» får en «ekstra sjanse» slik:

- Vår innstilling, da «Puddelens» karantene var et faktum, var at dette ikke skal medføre diskvalifisering i «Maskorama». Man sier heller ikke opp en sykmeldt person, sier han til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer