«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Dette skjer med premien

Da Vegard Ylvisåker gikk seirende ut av realitykonkurransen, fikk han også med seg en splitter ny bil.

VINNER: Vegard Ylvisåker feirer seieren sammen med Fritz Aanes - som kom på tredjeplass - og Ida Njåtun - som kom på andreplass.Foto: Matti Bernitz
VINNER: Vegard Ylvisåker feirer seieren sammen med Fritz Aanes - som kom på tredjeplass - og Ida Njåtun - som kom på andreplass.Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

Torsdag var det endelig duket for finale i høstens «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Gjennom flere uker har seerne vært med når ti kjente fjes har besteget fjell, krysset elver og sovet under åpen himmel.

Den som til slutt entret målstreken på Svalbard som førstemann, og dermed kunne strekke armene i været og feire seier i programmet, var komiker Vegard Ylvisåker (43).

Som vinner av programmet fikk han naturligvis med seg den store premien, som i år var en helelektrisk bil til en verdi av 450 000 kroner.

- Christian (Brennhovd, red.anm.) har mast på den bilen og jeg synes veldig synd på han, så det blir vel en slags utlånsbil.

- Men jeg må ha en veldig bra forsikring, tror ikke den forsikringen finnes egentlig. Det blir sånn: «hvor gammel er han?», «han er over 23 år», men så er det sånn «ok, men det er Christian Brennhovd», fleiper 43-åringen.

Men selv om han som vinner av programmet også er vinner av bilen, betyr det derimot ikke at det bare er å ta imot bilnøklene å kjøre hjem.

- Kjedelig

Ettersom Ylvisåker er en kjendis er han nemlig pent nødt til å betale skatt av premien sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.