«71 grader nord - team»:

Dette skjer med premien

Nå er vinnerne av «71 grader nord - team» endelig kåret.

VINNERE: Årets vinnere av «71 grader nord - team» er kåret, og vi har tatt en prat med en av dem. Video: Rød Løper/Discovery+. Reporter: Luna Lea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar begynte den aller første sesongen av «71 grader nord - team» å rulle over norske TV-skjermer. I det splitter nye konseptet har åtte kjendisdeltakere gått sammen som par og konkurrert mot hverandre i et kappløp på kryss og tvers i landet.

Det er ingen tvil om at parene har kjempet seg gjennom tøffe naturterreng og stått overfor en rekke utfordringer, noe som har ført til intense krangler, drama og tårer.

Søndag var det endelig duket for den store finalen. Parene som sto igjen og kjempet om førsteplassen var Elisa Røtterud (42) og Thomas Alsgaard (50), samt Jon Almaas (54) og Adam Schjølberg (40).

- Det er så trist

Fra bygda Flørli skulle parene padle fjorden helt inn, hvor de også måtte svare på en rekke spørsmål underveis.

Til slutt var det om å gjøre og komme seg fortest mulig på land, for så å kjempe seg gjennom de tunge svingene opp til Øygardstølen, hvor vinnerne skulle bli kåret.

Etter en lang og krevende finaleetappe, var det til slutt Elisa Røtterud og og Thomas Alsgaard som stakk av med seieren.

- Det har vært fantastisk morsomt. Jeg synes det er så trist at det er ferdig, utbrøt Røtterud i gråt, da det gikk opp for henne at de vant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.