Dette skjer med hunden etter bruddet

– Kennedy skal bli tatt godt vare på, lover Jan Thomas.

SKILSMISSEHUND: Jan Thomas og Christopher flyttet fra hverandre for en drøy måned siden. Nå avslører de hva som skjer med hunden Kennedy.  Foto: Se og Hør/faksimile Instagram
SKILSMISSEHUND: Jan Thomas og Christopher flyttet fra hverandre for en drøy måned siden. Nå avslører de hva som skjer med hunden Kennedy. Foto: Se og Hør/faksimile Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to uker siden avslørte Se og Hør at Jan Thomas (48) og ektemannen Christopher Mørch Husby (25) skal skilles etter seks års ekteskap. Samtidig rømte kjendisstylisten til USA for et lengre opphold.

– Christopher og jeg ønsker å bekrefte bruddet. Det stemmer at vi er separert, fortalte Jan Thomas i sitt første intervju etter bruddet.  

Tror det er noen som er klar for tur :-) #kennedy

A video posted by Jan Thomas (@jtjanthomas) on

For to år siden ble kjendisparet «foreldre» til boxervalpen Kennedy. Den firbeinte sjarmøren har siden vært hyppig avbildet på Jan Thomas' Instagram-konto.

- Kennedy er skilsmissebarn

Mange fans lurer på hva som skjer med hunden etter bruddet. Kjendisstylisten kan fortelle at de har delt på omsorgen for Kennedy etter at de flyttet fra hverandre i hemmelighet i månedsskiftet januar/februar.

– Kennedy er jo nå et skilsmissebarn. Men han er en stor del av livet vårt. Og som alltid er han med på jobb og møter hver eneste dag. På grunn av bosituasjonen så er Kennedy mest hos meg, sier Jan Thomas til Se og Hør.

Nå som kjendisstylisten er på reise har de fått hjelp av familien til å passe boxeren.

– Vi har også et fantastisk støtteapparat i familien vår, som alltid hjelper til. Det er selvfølgelig viktig for oss at Kennedy har det bra, så han skal vi ta godt vare på. Det kan jeg love alle hundeelskere, fastslår Jan Thomas, som skal fortsette å jobbe sammen med Christopher etter bruddet.

Saken fortsetter under bildet!

- Nå er vi en familie på tre, sa Jan Thomas og ektemannen Christopher da de fikk boxervalpen Kennedy i mars 2013. Nå pendler hunden mellom sine to fedre.  Foto: Se og Hør
- Nå er vi en familie på tre, sa Jan Thomas og ektemannen Christopher da de fikk boxervalpen Kennedy i mars 2013. Nå pendler hunden mellom sine to fedre. Foto: Se og Hør Vis mer

Fortsetter å støtte hverandre

– Christopher og jeg er fremdeles veldig glad i hverandre, og samarbeidspartnere, ansatte og kunder kommer ikke til å merke noen forskjell etter bruddet. Vi skal fortsette å inspirere og støtte hverandre.

– Selv om det er en selvfølge fra vårt ståsted, er det viktig for oss å få fram at all drift går som normalt. Vi skal fortsette å forvalte varemerket «Jan Thomas» på best mulig måte, understreker kjendisstylisten, som er aktuell i TV-serien «Solgt» denne uken.

Sist uke kunne man se på TV2 at han skadet han nesen da han «giftet» seg med Else Kåss Furuseth på TV-innspilling.

- Vi har det bedre nå

Jan Thomas og 22 år yngre Christopher giftet seg i februar 2009, bare et drøyt år etter at de møttes. Nå skal de for første gang skal de være kollegaer, uten å være kjærester.

Ekteparet har jobbet sammen i alle årene de har vært sammen, blant annet underkåringen av «Årets best kledde» for Se og Hør. I 2013 ble de kåret til et avNorges hotteste par av Se og Hørs ekspertpanel.

Saken fortsetter under bildet!

LYKKEN TOK SLUTT:  Jan Thomas og Christopher giftet seg i februar 2009. Foto: Andreas Fadum
LYKKEN TOK SLUTT: Jan Thomas og Christopher giftet seg i februar 2009. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Selv om ekteskapet nå er over, så fortsetter de som forretningspartnere, og vil jobbe sammen både med Se og Hørs «Bli ny»-dager, i Jan Thomas Studio og med andre forretningsprosjekter.

Den nysingle kjendisstylisten ser positivt på framtiden.

– Vi har det bedre i dag enn vi har hatt det de siste to årene, fortalte han i sist ukes Se og Hør.

LES MER: Se hva som skjedde da Bente (43) møtte Jan Thomas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer