KLART FOR SISTE SESONG AV «HIMMELBLÅ»: Sagaen om folket på Ylvingen avsluttes, og vi får svar på en rekke av spøsmålene som stod åpne etter forrige sesong, melder NRK.no. Foto: NRK
KLART FOR SISTE SESONG AV «HIMMELBLÅ»: Sagaen om folket på Ylvingen avsluttes, og vi får svar på en rekke av spøsmålene som stod åpne etter forrige sesong, melder NRK.no. Foto: NRKVis mer

Dette skjer i årets «Himmelblå»

Sagaen om folket på Ylvingen avsluttes...

SEHER.NO:  Etter et års ventetid er det klart for siste sesong av «Himmelblå» på NRK.

«Himmelblå» er NRKs største dramasuksess noensinne, med svimlende 1,2 millioner seere i snitt i fjor. Og flere av de involverte skuespillerne har blitt rikskjendiser takket være sine roller.

Nå skal altså sagaen om folket på Ylvingen avsluttes og på NRK.no får vi allerede nå noen ledetråder til svar på de spørsmålene som stod åpne etter forrige sesong. Seher.no har sammenfattet noe av det vi får vite.

Siden Kim forsvant på havet, har livet gått videre på Ylvingen. Marit (Line Verndal) blir sliten og lei av alt maset om Kim. Marit driver pensjonatet "Himmelblå" alene og greier seg godt, men Robin savner Kim, og har ikke gitt opp håpet om å finne ham, avslører NRK.no.

Kommunens rådmann og notoriske trøbbelmaker Leif Grøndahl dukker en dag opp på Ylvingen med sin kone Turid. Han forteller at de har tenkt å ta et friår og bo i Leifs barndomshjem. Dette fører til at gammel grums dukker opp. Hvis Leif virkelig ikke skal stenge skolen denne gangen, hva pønsker han på da? Brynjar er skeptisk.

På pensjonatet planlegger Marit sommeren. Hun setter opp vaktplaner og tenker at Iris kan stå både på kjøkkenet og jobbe i kaféen. Men Iris begynner å bli voksen og selvstendig. Selv om Marit har tatt det for gitt at hun vil tilbringe sommeren på Ylvingen, med sommerjobb på kaféen, har Iris andre planer.

I tillegg til dette dukker også Marits eksmann Terje opp og skaper uventet dramatikk.

«Himmelblå» vises er på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Brudd for «Himmelblå»-Line