TRAKK SEG: Fredag trakk Tom Nordlie seg fra «Skal vi danse» for andre gang.  Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
TRAKK SEG: Fredag trakk Tom Nordlie seg fra «Skal vi danse» for andre gang. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer

Dette skjedde sist Tom trakk seg

Forrige gang Tom Nordlie trakk seg fra konkurransen vant mannen som erstattet ham.

Publisert
SEOGHØR.NO: Fredag formiddag ble det kjent at Tom Nordlie (51) trekker seg fra «Skal vi danse» på grunn av sykdom. 

- Av helsemessige årsaker og etter råd fra lege har jeg valgt å trekke meg fra «Skal vi danse». Jeg kom tilbake til dansen denne høsten for å fullføre. Spesielt fordi jeg liker å avslutte ting jeg begynner på, etter at jeg måtte trekke meg i 2010, sier Nordlie i en pressemelding.

Det er andre gang den tidligere fotballtreneren trekker seg fra konkurransen. I 2010 var det tidsklemma som satte en stopper for Nordlies danseplaner. 

- Det var en totalvurdering i forhold til tiden. Kona studerer i Dublin, og det er på tide at hun får gjort det hun skal og at hun blir prioritert. Og jeg skjønte at det ville ta mer tid enn jeg trodde, fortalte han den gangen til Seoghør.no. 

Regissør og komiker Åsleik Engmark steppet inn for Nordlie og endte opp med å vinne hele konkurransen - sammen med dansepartner Nadya Khamitskaya.  

Det er ikke uvanlig at deltagere trekker seg fra konkurransen. I fjor var det Marianne Aulie som trakk seg og Linni Meister steppet inn i kunstnerens sted. 

Det er fortsatt usikkert hvem som vil erstatte Nordlie i årets sesong. 

LES OGSÅ: Brudd for Lene Alexandra

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer