Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg:

Dette skjedde på innsiden i stjerneparets bryllup

- De gråt gledestårer.

MANN OG KONE; Joe Jonas og Sophie Turner har giftet seg for andre gang - denne gangen i Frankrike. Nå er detaljene fra drømmebryllupet avslørt. Foto: Philippe Blet/Shutterstock/ NTB scanpix
MANN OG KONE; Joe Jonas og Sophie Turner har giftet seg for andre gang - denne gangen i Frankrike. Nå er detaljene fra drømmebryllupet avslørt. Foto: Philippe Blet/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen giftet det berømte paret Sophie Turner (23) og Joe Jonas (29) seg for andre gang, da de ga hverandre sine «ja» i Frankrike.

Den kjente «Game of Thrones»-skuespilleren og Jonas Brothers-vokalisten giftet seg på et mer uformelt vis i starten av mai i år, men valgte altså en større feiring i Frankrike den siste helgen i juni.

Både mann og hustru har i etterkant delt et bilde fra den store dagen, som viser de to på vei ned fra alteret etter å ha lovet hverandre evig troskap for andre gang.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Sophie bar en langermet brudekjole i blonder, designet av Luis Vuitton.

Nicolas Ghesquière fra motehuset Louis Vuitton har også delt et bilde av bruden fra den store dagen, som viser brudekjolens elegante detaljer.

View this post on Instagram

Absolut beauty @sophiet

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) on

- Emosjonell seremoni

Bryllupet fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike sist lørdag, og dagen før bryllupet arrangerte de en bedre middag for alle gjestene.

Da de inviterte ankom slottet, ble de blant annet ønsket velkommen av hvite bannere som prydet fasaden:

«Velkommen til Chateau Jophie», en sammenstilling av brudeparets fornavn, lød påskriften på det ene banneret. «Sophie & Joe», fulgt av bryllupsdatoen 29. juni 2019, stod det på det andre.

LUKSUS: Legg merke til at Chateau de Tourreau var pyntet med hvite bannere med brudeparets fornavn og bryllupsdato! Foto: Splash News/ NTB scanpix
LUKSUS: Legg merke til at Chateau de Tourreau var pyntet med hvite bannere med brudeparets fornavn og bryllupsdato! Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Brudeparet hadde vært på plass i Frankrike en ukes tid før bryllupet, hvor de blant annet hadde kost seg sammen i Paris.

Det sikkert mange lurer på er hva som skjedde på innsiden av det stjernespekkede bryllupet, og nå har det kommet eksklusiv informasjon fra flere kilder til de amerikanske nettstedene ET Online og E! News.

Ifølge kildene var utvekslingen av ekteskapsløftene veldig intens.

- Kjærligheten mellom dem vises veldig godt og å se dem sammen rørte alle gjestene i bryllupet. De klarte ikke å holde øynene fra hverandre, røper en kilde overfor ET Online.

- Både Joe og Sophie var på gråten mens de leste ekteskapsløftene sine, sier en kilde til E! News, og legger til at gjestene reiste seg og jublet da seremonien var over.

Da vielsen var over skal både Joe og Sophie ha vært et eneste stort smil, forteller kildene, og konkluderer med at det var en veldig følelsesladet seremoni.

Artikkelen fortsetter under.

Fikk hjelp av svigerinnen

Til stede på den storslåtte feiringen var en rekke berømtheter, deriblant Joe sine brødre Nick (26) og Kevin (31) og deres respektive koner Priyanka (36) og Danielle (32).

Brudens svigerinne Priyanka, som skal ha spilt en stor rolle i bryllupsplanleggingen, gikk selv for en pastellrosa kjole til den store anledningen.

- Sophie og Priyanka fikk virkelig god kontakt under bryllupsplanleggingen. Priyanka hadde akkurat vært gjennom det selv og var så hjelpsom med alle detaljene. De har kommet svært nær hverandre, sier kilden til ET Online.

View this post on Instagram

It’s in the air.. ❤️

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Supermodellen Ashley Graham (31) var også med på feiringen, og Turners gode venninne og «Game of Thrones»- kollega Maisie Williams (22) var forlover i det stjernespekkede bryllupet, ifølge People.

FORBEREDELSER: Bryllupsgjestene var på plass på slottet i Sør-Frankrike dagen før bryllupet. Her er brudgommens eldste bror, Kevin Jonas, i gang med forberedelsene. Foto: NTB Scanpix
FORBEREDELSER: Bryllupsgjestene var på plass på slottet i Sør-Frankrike dagen før bryllupet. Her er brudgommens eldste bror, Kevin Jonas, i gang med forberedelsene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Eventyrbryllup

Ifølge kilden til ET Online skal bryllupet ha gått smertefritt for seg, og at den store dagen ble akkurat slik Sophie og Joe hadde sett for seg - selv med utfordringene som følger med det å planlegge bryllup på et annet kontinent.

- De ønsket seg et veldig privat bryllup i Sør-Frankrike, forklarer kilden.

For selv om de elsket det spontane bryllupet sitt i Las Vegas, ønsket stjerneparet også å slå på stortromma med en «ordentlig» bryllupsseremoni og et skikkelig eventyrbryllup.

GIFTEKLAR: Her ankommer Sophie Turner slottet i sør-Frankrike 27. juni. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLAR: Her ankommer Sophie Turner slottet i sør-Frankrike 27. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GLAD: Sophie Turner så ut til å være glad for å hilse på gjestene sine da de ankom slottet i Sør-Frankrike for den store bryllupshelgen. Foto; NTB Scanpix
GLAD: Sophie Turner så ut til å være glad for å hilse på gjestene sine da de ankom slottet i Sør-Frankrike for den store bryllupshelgen. Foto; NTB Scanpix Vis mer

- Sophie ønsket seg et veldig tradisjonelt, nesten kongelig bryllup og planla aldri å ha på seg noe annet enn hvitt på bryllupsdagen, fortsetter kilden.

Valget falt på nettopp Sør-Frankrike på grunn av de vakre omgivelsene, og fordi brudeparet mente det var et ideelt sted å samle venner og familie midt på sommeren.

Se dette innlegget på Instagram

white party for the bride and groom 🎉

Et innlegg delt av Maisie Williams (@maisie_williams)

Både brudgommen og bruden skal ha tatt seg en drink før seremonien, mens de gjorde seg klare på hver sin kant.

- Sophie drakk sjampanje med venninnene sine og de fikk servert brunsj. Joe tok noen shots med kompisene sine for å lette på nervene, sier en kilde til E! News.

Andre bryllup på kort tid

Det var i starten av forrige uke at Jonas Brothers»-sangeren og «Game of Thrones»-stjernen først ble observert sammen i Paris - noe som fikk ryktene om et nytt bryllup til å svirre.

Blant annet delte det unge paret et romantisk bilde fra den franske hovedstaden hvor de kysset foran selveste Eiffeltårnet.

View this post on Instagram

🇫🇷 me 😏

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Helgens bryllupsfeiring var for øvrig i tråd med bryllupsplanene som tidligere var blitt avslørt.

Etter at paret kunngjorde forlovelsen sin høsten 2017, holdt paret detaljene rundt bryllupsplanleggingen tett til brystet. I vår delte imidlertid Turners livsstils-coach, Mike Bayer, en video av parets bryllupsinvitasjon på Instagram.

Der sto det «Sophie og Joe 2019 Frankrike».

Det var derfor mange som lot seg overraske over at det berømte paret så ut til å skrote den store feiringen og heller valgte å gifte seg på nedtonet og hverdagslig vis i et kapell i Las Vegas i starten av mai.

Den gang var det den kjente amerikanske DJ-en Diplo (40) som avslørte at Jonas og Turner hadde giftet seg. Han opptrådte under bryllupsfesten og filmet hele seansen for å så dele det på Instagram - noe som kom uventet på både fansen og brudeparet!

LES OGSÅ: Avslører Dr. Phil stjernebryllupet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer