Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg:

Dette skjedde på innsiden i stjerneparets bryllup

- De gråt gledestårer.

MANN OG KONE; Joe Jonas og Sophie Turner har giftet seg for andre gang - denne gangen i Frankrike. Nå er detaljene fra drømmebryllupet avslørt. Foto: Philippe Blet/Shutterstock/ NTB scanpix
MANN OG KONE; Joe Jonas og Sophie Turner har giftet seg for andre gang - denne gangen i Frankrike. Nå er detaljene fra drømmebryllupet avslørt. Foto: Philippe Blet/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen giftet det berømte paret Sophie Turner (23) og Joe Jonas (29) seg for andre gang, da de ga hverandre sine «ja» i Frankrike.

Den kjente «Game of Thrones»-skuespilleren og Jonas Brothers-vokalisten giftet seg på et mer uformelt vis i starten av mai i år, men valgte altså en større feiring i Frankrike den siste helgen i juni.

Både mann og hustru har i etterkant delt et bilde fra den store dagen, som viser de to på vei ned fra alteret etter å ha lovet hverandre evig troskap for andre gang.

Sophie bar en langermet brudekjole i blonder, designet av Luis Vuitton.

Nicolas Ghesquière fra motehuset Louis Vuitton har også delt et bilde av bruden fra den store dagen, som viser brudekjolens elegante detaljer.

- Emosjonell seremoni

Bryllupet fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike sist lørdag, og dagen før bryllupet arrangerte de en bedre middag for alle gjestene.

Da de inviterte ankom slottet, ble de blant annet ønsket velkommen av hvite bannere som prydet fasaden:

«Velkommen til Chateau Jophie», en sammenstilling av brudeparets fornavn, lød påskriften på det ene banneret. «Sophie & Joe», fulgt av bryllupsdatoen 29. juni 2019, stod det på det andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.