Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk

Dette skjedde ikke med eksmannen

Filmstjernen overrasket på Emmy-løperen med sin nye ektemann.

OVERRASKET: Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk dukket opp på den røde løperen sammen, for første gang som ektefeller. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk dukket opp på den røde løperen sammen, for første gang som ektefeller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da det natt til mandag var duket for den 71. utgaven av Emmy-utdelingen i Los Angeles, var en rekke kjendiser på plass for å feire fjorårets gode prestasjoner i tv-bransjen.

Skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) og produsenten Brad Falchuk (48) var intet unntak, da de for første gang som gift dukket opp på Emmys røde løper, ifølge People.

Iført en sort og kremhvit kjole, signert Valentino, sto hun side om side med ektemannen, som for anledningen hadde kledd seg i en klassisk, sort smoking.

Skuespilleren skal ha vært der for å støtte ektemannen, som i år var nominert for beste dramaserie sammen med resten av skaperne av serien «Pose». Paltrow er for øvrig selv aktuell i den nye Netflix-serien «The Politician».

Det er sjelden Gwyneth Paltrow har vist seg på Emmy Awards, men i 2011 var hun til stede på den røde løperen. Den gang vant hun sin hittil første Emmy, for gjesterollen sin som Holly Holliday i tv-serien «Glee».

KOM ALENE: Gwyneth Paltrow poserte uten sin daværende ektemann, Chris Martin, på Emmy-løperen i 2011. Foto: Stewart Cook/REX/ NTB scanpix
KOM ALENE: Gwyneth Paltrow poserte uten sin daværende ektemann, Chris Martin, på Emmy-løperen i 2011. Foto: Stewart Cook/REX/ NTB scanpix Vis mer

Paltrow var gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (42) fra 2003 til 2016, men han dukket ikke opp på Emmy-løperen sammen med henne da hun skulle motta prisen. Dermed var årets opptreden første gang Hollywood-stjernen har ankommet Emmy-utdelingen sammen med en ektefelle.

Det bør imidlertid nevnes at Chris Martin var ute på Coldplay-turneen «Mylo Xyloto Tour» da Emmy Awards gikk av stabelen høsten 2011.

Artikkelen fortsetter under bildene.

SUPERPAR: Ekteparet Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow ankommer Primetime Emmy Awards i Los Angeles søndag lokal tid. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Ekteparet Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow ankommer Primetime Emmy Awards i Los Angeles søndag lokal tid. Foto: NTB scanpix Vis mer
GWYNETH PALTROW: Skuespilleren tok seg flott ut i sitt klassiske antrekk i sort og hvitt. Foto: NTB scanpix
GWYNETH PALTROW: Skuespilleren tok seg flott ut i sitt klassiske antrekk i sort og hvitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
ETT ÅR: Paret, som giftet seg i september i fjor, satt spente i salen under nattens Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
ETT ÅR: Paret, som giftet seg i september i fjor, satt spente i salen under nattens Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flyttet endelig sammen

Rød løper-opptredenen kommer bare en knapp måned etter at paret tok valget om å flytte sammen - tross at de har vært gift i ett år.

I juni delte skuespilleren at hun og ektemannen ikke bor permanent sammen av en spesiell grunn.

- Alle mine gifte venner sier at måten vi lever på er optimal og at vi ikke burde endre på noe, fortalte «Avengers»-stjernen i et intervju med The Times i januar.

Bakgrunnen for deres noe uvanlige valg var i utgangspunktet at det skulle være en myk overgang for parets barn. Hollywood-stjernen har nemlig barna Apple Martin (15) og Moses Martin (13) sammen med eksmannen Chris Martin (42), mens Falchuk også har to barn fra tidligere ekteskap.

Vis mer

- Jeg elsker mannen min

Forrige måned meldte imidlertid skuespilleren selv at de endelig skulle flytte sammen etter flere år som særboere, i et intervju med InStyle.

- Livet som gift har vært veldig fint, og nå skal vi flytte sammen denne måneden. Jeg elsker mannen min. Han er strålende og veldig snill. Jeg føler at vi stiller likt, og han får frem det beste i meg. Jeg liker veldig godt å være gift. Det er gøy, fortalte Paltrow til magasinet i deres 25-årsjubileumsutgave.

Det kommer tydelig frem at noe har endret seg i løpet av sommeren, da Paltrow som tidligere nevnt ikke hadde planer om å flytte inn med ektemannen. Da hadde hun fått råd fra veilederen sin om at hun bare skulle bo fire dager i uken sammen med ektemannen.

Hva som nå har gjort at de har endret mening, forteller hun ikke.

Intim seremoni

Paret møttes først i 2010 på settet til den populære tv-serien «Glee», der Falchuk var en av skaperne, og Paltrow spilte vikarlæreren Holly Holliday.

I november 2017 ble det kjent at «Glee»-produsenten hadde fridd til skuespilleren. Duoen holdt forholdet hemmelig frem til september 2015, da de dukket opp sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

Siden den gang ble det lenge spekulert på når de to eventuelt skulle gifte seg. I september i fjor fikk imidlertid fansen det de ønsket seg.

Ifølge E! Online giftet de to seg i en intim seremoni i deres egen hage.

Bryllupet sto nemlig i rikmannsstrøket Hamptons, og amerikanske medier skal ha det til at festen hadde litt av en gjesteliste. Blant andre skal Robert Downey Jr., Cameron Diaz og Steven Spielberg ha sittet i hagen da paret ga hverandre sine «ja».

LES OGSÅ: - Gwyneth Paltrow-magasin nedlagt etter fakta-krangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer