Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk

Dette skjedde ikke med eksmannen

Filmstjernen overrasket på Emmy-løperen med sin nye ektemann.

OVERRASKET: Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk dukket opp på den røde løperen sammen, for første gang som ektefeller. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Gwyneth Paltrow og ektemannen Brad Falchuk dukket opp på den røde løperen sammen, for første gang som ektefeller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da det natt til mandag var duket for den 71. utgaven av Emmy-utdelingen i Los Angeles, var en rekke kjendiser på plass for å feire fjorårets gode prestasjoner i tv-bransjen.

Skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) og produsenten Brad Falchuk (48) var intet unntak, da de for første gang som gift dukket opp på Emmys røde løper, ifølge People.

Iført en sort og kremhvit kjole, signert Valentino, sto hun side om side med ektemannen, som for anledningen hadde kledd seg i en klassisk, sort smoking.

Skuespilleren skal ha vært der for å støtte ektemannen, som i år var nominert for beste dramaserie sammen med resten av skaperne av serien «Pose». Paltrow er for øvrig selv aktuell i den nye Netflix-serien «The Politician».

Det er sjelden Gwyneth Paltrow har vist seg på Emmy Awards, men i 2011 var hun til stede på den røde løperen. Den gang vant hun sin hittil første Emmy, for gjesterollen sin som Holly Holliday i tv-serien «Glee».

Paltrow var gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (42) fra 2003 til 2016, men han dukket ikke opp på Emmy-løperen sammen med henne da hun skulle motta prisen. Dermed var årets opptreden første gang Hollywood-stjernen har ankommet Emmy-utdelingen sammen med en ektefelle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer