Dette skjedde i kulissene før spøken ble avslørt

Programleder Katrine Moholt avslører akkurat hvordan «Senkveld»-Harald hadde det før den pinlige opptredenen.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld kunne Seoghør.no avsløre at Thomas Numme (44) og Harald Rønneberg (40), kjent fra «Senkveld» på TV 2, kuppet «Allsang på grensen»-sendingen, som fant sted tidligere på kvelden.

I forbindelse med høstens «Senkveld», der Thomas og Harald i år skal «overraske» hverandre, hadde Thomas denne gang - bare noen få timer før det hele braket løs - gitt sin kompanjong oppgaven med å lede «Allsang» sammen med vakre Katrine Moholt (40). Og det i sin egen hjemby!

EKTE TV-SPØK: - He he, jeg har visst om dette en stund jeg altså, vi har jo vært på lag med Thomas her. Det var kjempegøy, sier programleder Katrine Moholt om Harald Rønnebergs Senkveld-stunt under innspillingen av Allsang på grensen denne uka. Foto: Tor Lindseth
EKTE TV-SPØK: - He he, jeg har visst om dette en stund jeg altså, vi har jo vært på lag med Thomas her. Det var kjempegøy, sier programleder Katrine Moholt om Harald Rønnebergs Senkveld-stunt under innspillingen av Allsang på grensen denne uka. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Avduket bilde av seg selv
Dermed fikk han tildelt et manus, som inneholdt massevis av selvskryt, og som han måtte forholde seg til. Lite visste han om at Alexander Rybak (28) stod klar til å overta drøye ti minutter inn i spøken.

Som åpningsnummer sang Harald for full hals sammen med Moholt, og fra scenen fortalte han videre om hvor stor stjerne han er blitt i Halden by. Han rakk også å avduke et bilde av seg selv.

Senere fikk han med seg hele publikum på regla «Gi meg en H, gi meg en A, gi meg en R, gi meg en A, gi meg en L, gi meg en D. Hva blir det?», til latter fra publikum.

Kort tid senere entret Thomas Numme scenen, og avslørte at grunnen til deres «Allsang»-besøk var fordi at de spiller inn «Thomas utfordrer Harald», som kommer på «Senkveld» til høsten.

- Han var kjempespent
Den sjarmerende duoen ville ikke prate med pressen etter stuntet, men til Seoghør.no forteller programleder Moholt at hun selv var fullt klar over hva som ville komme - selv om det hele ble holdt hemmelig for publkum før det hele braket løs.

- He he, jeg har visst om dette en stund jeg altså, vi har jo vært på lag med Thomas her. Det var kjempegøy, sånne overraskelser er jo så artig! Og så var det veldig gøy for publikum, at de får være med på på en så «eksklusiv» ting. Da blir det litt ekstra gøy, sier den flotte 40-åringen til Seoghør.no.

«Allsang»-programlederen avslører også at Harald Rønneberg var langt fra rolig bak scenen før han skulle gjennomføre oppgaven han ble tildelt.

- Han var kjempespent! Han fikk vite alt bare noen timer før, fikk tildelt et manus, og måtte pugge det. Og så måtte han møte opp her, sier hun lattermildt.

I tillegg til «Senkveld»-gutta og Rybak, sto også Plumbo, Sval, Rita Eriksen, Vidar Johnsen og Anders Nilsen på artistlisten til programmet, som sendes på TV 2 torsdag kveld. «Senkveld»-stuntet blir imidlertid klippet bort og spart til høsten.

LES OGSÅ: Senkveld kuppet Allsang på grensen