Dette skjedde etter hun «dro»

Alt er ikke helt slik det ser ut på TV.

VAR IGJEN PÅ GÅRDEN: - Ja, jeg fikk tatt ordentlig farvel med de andre - Christian Fredrik, hans foreldre og de andre frierne - før jeg reiste, sier Anette Næss (til høyre) til Seher.no. Foto: TV 2
VAR IGJEN PÅ GÅRDEN: - Ja, jeg fikk tatt ordentlig farvel med de andre - Christian Fredrik, hans foreldre og de andre frierne - før jeg reiste, sier Anette Næss (til høyre) til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag var det bare én frier som måtte si takk for seg i «Jakten på kjærligheten». Bonden Christian Fredrik Sandberg var nemlig den eneste som var gjennom valg i denne episoden, og han valgte til slutt å sende hjem Anette Næss.

- Jeg ble veldig lei meg, selv om jeg var litt forberedt. Når Katrine Moholt spurte om jeg hadde fått følelser for Christian Fredrik, innrømmet jeg at jeg hadde blitt betatt av ham. Jeg holdt tilbake litt av det jeg følte i programmet. Det var en stor psykisk påkjenning, og alt blir liksom forsterket i den settingen, sa Anette til Seher.no etter at hjemsendelsen var et faktum.

På TV ser det ut som at frierne som må reise hjem, må reise umiddelbart - at de sier adjø til de andre deltagerne, og begir seg hjemover med en gang. Men alt er ikke alltid slik det ser ut...
 
- Nå hadde ikke jeg så veldig lyst til å være der så lenge. Jeg var utrolig nedfor og hadde egentlig mest lyst til å komme meg hjem og slappe av litt sammen med mamma og pappa. Men ja, jeg fikk tatt ordentlig farvel med de andre - Christian Fredrik, hans foreldre og de andre frierne - før jeg reiste, avslører Anette til Seher.no.

«Jakten»-frieren var til stede i produksjonen i cirka to timer etter at kameraene var slått av. I løpet av den tiden snakket hun også med en psykolog.

- Ja, jeg snakket med en psykolog. For å slappe av litt, bekrefter hun.

- Snakket du med denne psykologen av eget ønske eller var det en del av normal prosedyre?

- Alle skulle få en oppringning fra psykolog etter å ha blitt slått ut. Så dette var bare vanlig prosedyre, forteller den blide «Jakten»-frieren, som ikke helt klarte å holde følelsene tilbake etter å ha blitt sendt hjem av Christian Fredrik som den tredje siste på gården hans.

- Jeg klarte å holde maska helt til jeg begynte å snakke med Katrine. Hun trøstet meg og sa at jeg skulle klare å komme over dette. Da gikk nok alt litt mer opp for meg, og jeg slapp opp noen av følelsene som hadde ligget latent. Jeg felte noen tårer, ja, men det var også på grunn av hele settingen, sier hun.

Anette Næss er fortsatt singel. Med andre ord en god nyhet for mange av hennes mannlige beundrere.

- Jeg har fått mange henvendelser etter å ha vært med i «Jakten på kjærligheten». Jeg har fått dikt og alt mulig annet. Alt av henvendelser har vært av den positive sorten, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette gikk ikke helt som planlagt