- VI HADDE IKKE SEX: Tine Helene Valle ble tirsdag vist mens hun tilbragte natten på «Paradise Hotel» i samme seng som Stine-Marie Lothe Svendsen. - Vi hadde ikke sex, men klinet tidligere på kvelden for moro skyld, sier Tine til Seher.no. Foto: TV3
- VI HADDE IKKE SEX: Tine Helene Valle ble tirsdag vist mens hun tilbragte natten på «Paradise Hotel» i samme seng som Stine-Marie Lothe Svendsen. - Vi hadde ikke sex, men klinet tidligere på kvelden for moro skyld, sier Tine til Seher.no. Foto: TV3 Vis mer

Dette skjedde egentlig på soverommet

Paradise-Tine avslører det alle lurer på...

SEHER.NO: Mange av de mannlige «Paradise Hotel»-deltakerene satt igjen som nysgjerrige spørsmålstegn da glamourmodellen Tine Helene Valle (23) og den åpent bifile deltakeren Stine-Marie Lothe Svendsen (20) i tirsdagens episode ble filmet mens de kysset heftig, før de la seg i samme seng.

Men selv om de to ble filmet mens de la seg toppløse under laknene, avviser Tine Helene Valle at de gjentok den hete natten mellom Paradise-jentene Noor Kamil og Therese Adsen Aanonli fra fjorårets sesong.

- Jeg liker Stine-Marie veldig godt, men vi hadde ikke noe sex den kvelden. Vi klina litt tidligere for moro skyld, men jeg la meg ved siden av henne fordi jeg ikke ville sove inne hos Niklas, sier hun til Seher.no.

Tine har under hele Paradise-oppholdet stått fast på at det er uaktuelt for henne å ha sex foran TV-kameraene, noe som flere ganger har ført til frustrerte reaksjoner fra hennes romkamerat Niklas Vindel (24).

- Det har aldri vært aktuelt fro meg å ha en jentekjæreste. Jeg heller ikke i den retningen i det hele tatt. Men om jeg skulle ha gjort det, så ville jeg ikke hatt sex med en jente på Paradise Hotel heller. Jeg ser ikke noe forskjell på det og å ha sex med en gutt, sier hun til Seher.no.

Tine vil imidlertid ikke avvise at det blir flere hete scener med Stine-Marie eller noen av de andre jentene senere i årets «Paradise Hotel».

- Det kan jeg ikke si noe om, man får bare vente å se, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Fant lykken med Paradise-kollega