Kim Kardashian under fødselen til Khloé:

Dette skjedde egentlig på fødestua

- Jeg trodde det skulle være en mye mer anspent stemning i rommet.

FÅR SE ALT: I den nye episoden av «Keeping up with the Kardashians» får fansen et innblikk i hva som egentlig skjedde på fødestua da Khloé fødte. Foto: NTB Scanpix
FÅR SE ALT: I den nye episoden av «Keeping up with the Kardashians» får fansen et innblikk i hva som egentlig skjedde på fødestua da Khloé fødte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to siste episodene av den verdenskjente realityserien «Keeping up with the Kardashians» er kanskje noen av de mest omtalte episodene i seriens hele 15 sesonger.

Helt siden april, da nyheten om at NBA-spilleren Tristan Thompson (27) hadde vært utro mot realitystjernen Khloé Kardashian (34) slo ned som en bombe - bare to dager før hun fødte datteren deres True - er det blitt spekulert voldsomt på hva som egentlig foregikk på fødestua den dagen.

Det er blant annet blitt hevdet at søsteren til Khloé, Kim Kardashian (38), skal ha spyttet på Tristan inne på fødestuen.

Det har også blitt sagt at hele familien skal ha boikottet den kjente basketballspilleren etter det han gjorde.

Ingen av de ovennevnte påstandene har verken blitt avkreftet eller bekreftet av den verdenskjente familien. Det har derfor vært mye interesse rundt de siste episodene av realityserien.

Mandag kom endelig den etterlengtede episoden ut, og fans verden over fikk endelig svar på hva som egentlig skjedde under den mye omtalte fødselen.

Lager grimaser

Fødselen ble familiens aller første møte med Tristan etter skandalen. I forkant hadde søstrene diskutert seg imellom om hvordan de skulle takle å se mannen som såret deres søster i øynene.

Det hele endte på et noe barnslig vis for Kim Kardashian. For mens hennes søster ligger klar for fødsel, og tviholder Tristans hånd, står Kim bak basketballspilleren og gjør grimaser.

  • Se video av hendelsen ovenfor!

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Khloé merker deretter den ubehagelige stemningen i rommet, og konfronterer Kim, Tristan, Kourtney Kardashian og bestevenninnen Malika, som også er til stede.

- Har dere ikke tenkt til å hilse på hverandre? spør hun.

Og deretter innser samtlige i rommet at de var nødt til å skjerpe seg for Khloé sin skyld.

- Jeg trodde det skulle være en mye mer anspent stemning i rommet. Like mye som jeg ønsket å klikke på ham, forsto jeg at det ikke var tidspunktet å gjøre det på. Så jeg holdt det heller søtt. Jeg trenger ikke snakke så mye med han, jeg må bare være der for henne, uttalte Kim i intervjuet i episoden.

SKJERPET SEG: Kardashian-familien ville unngå å skape konflikt med Tristan for Khloés skyld. Foto: NTB Scanpix
SKJERPET SEG: Kardashian-familien ville unngå å skape konflikt med Tristan for Khloés skyld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok saken i egne hender

I forrige episode ble det kjent hvordan Kardashian-klanen fant ut av Tristans sidesprang.

Kanalen hadde klippet sammen øyeblikkene der alle søstrene fikk vite om utroskapsvideoen videoen av Tristan. Kendall var på biltur med Scott, Kylie satt i sminkestolen, Kim skulle intervjues og Kourtney var hjemme.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Alle reagerer med sjokk og vantro på videoen av basketballspilleren som kysser med en annen, og diskuterer ivrig hva de skal gjøre. Kylie, den yngste søsteren i klanen, bestemmer seg til slutt for å fortelle det.

- Ingen hadde mot nok til å fortelle det til Khloé, siden vi visste at fødselen bare var noen dager unna. Vi ville ikke stresse henne, men vi visste også at det var den rette tingen å gjøre. Det var derfor jeg som sa det til henne, sa Kylie i videoen, og fortsatte:

- Jeg ville ikke såre henne, men jeg tenkte at hun måtte få høre det fra en av oss, uttalte hun i klippet.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

- Mange reaksjoner

En annen som har fått mye oppmerksomhet rundt det mye omtalte sidespranget er norske Vendela Hansen (22).

Det var nemlig hun som delte klippet som avslørte Tristan.

Den gang uttalte hun til Se og Hør at målet var at Khloé Kardashian skulle bli informert om kjærestens upassende handling. I samråd med en venninne ble de enige om å sende videoen til Daily Mail, for å være sikre på at realitystjernen ville få det med seg.

Da Se og Hør ringte den norske 22-åringen opp igjen, syv måneder etter at utroskapsskandalen var rykende fersk, fortalte hun at den siste tiden har vært litt utenom det vanlige.

- Jeg har fått mye reaksjoner gjennom hele sommeren, egentlig - både i New York og hjemme i Norge, fortalte hun over telefonen fra New York, der hun for tiden studerer.

Se dette innlegget på Instagram

Kollektivt<3

Et innlegg delt av Vendela Hansen (@vendelahansen)

Selv om responsen nærmest utelukkende har vært av det positive slaget, og de aller fleste støtter at hun lekket videoen, er det ikke alle som har vært like fornøyde.

Det var nemlig under en fuktig kveld på utestedet PH-D Lounge i den amerikanske storbyen at Vendela Hansens fersket Tristan Thompson i kysse en ukjent kvinne.

- Jeg har blitt utestengt fra utestedet, fordi flere NBA-spillere tydeligvis ikke ønsker å dra dit lenger. Dette taper jo utestedet penger på, så det er jo forståelig egentlig. Det er bare for en periode, så det bryr jeg meg ikke så mye om, fortalte hun.

LES OGSÅ: - Det var ingen kjemi mellom oss