«Torpet kjendis»:

Dette skjedde egentlig etter tv-krangelen

Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med «Torpet kjendis» og Aune Sand.

URETTFERDIG: Bloggeren Kristin Gjelsvik (32) ble skjelt ut av kunstner Aune Sand på «Torpet kjendis», og mener hun ble urettferdig behandlet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
URETTFERDIG: Bloggeren Kristin Gjelsvik (32) ble skjelt ut av kunstner Aune Sand på «Torpet kjendis», og mener hun ble urettferdig behandlet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha klart seg over en måned inne på «Torpet Kjendis» - tilleggsserien til «Farmen Kjendis» - der utslåtte deltakere og «jokere» får muligheten til å kjempe seg inn på «Farmen»-gården - var det natt til mandag duket for den endelige avgjørelsen.

En av de siste gjenværende deltakerne på gården var toppblogger Kristin Gjelsvik (32), som måtte ut i kamp mot Trude Mostue (50). Det som skjedde i forkant av kampen har derimot vekket oppsikt.

Da det skulle avgjøres hvem som skulle møte Trude i kamp, oppsto det en opphetet krangel mellom Kristin og kunstneren Aune Sand (52).

Aune beskyldte Kristin for å ikke jobbe nok på gården, noe Kristin mente var urettferdig. Det hele endte med at Kristin ga seg i diskusjonen og tok kampen, som hun senere tapte.

OPPRØRT: Kristin var tydelig frustrert under diskusjonen med Aune. Foto: TV2
OPPRØRT: Kristin var tydelig frustrert under diskusjonen med Aune. Foto: TV2 Vis mer

Forlot stedet i sinne

I programmet kan man se en tydelig frustrert Kristin som tar imot kjeft fra Aune, før hun til slutt forlater tv-bildet i sinne.

- Det som ble vist i episoden er jo bare en brøkdel av det som egentlig skjedde, og jeg kan forstå at jeg kan fremstå som sutrete. Jeg har ingen problemer med å få tilsnakk eller ta en diskusjon, men dette var langt fra bare beskyldninger om å ikke jobbe godt nok, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Det er synd at seerne ikke får se hva som ble sagt, eller hva som var den utløsende faktoren til kranglingen som oppsto dagen i forveien.

BESKYLDNINGER: Aune Sand kom med en rekke beskyldninger mot Kristin Gjelsvik, som han brukte som argumenter for å ikke havne i kamp selv. Foto: TV2
BESKYLDNINGER: Aune Sand kom med en rekke beskyldninger mot Kristin Gjelsvik, som han brukte som argumenter for å ikke havne i kamp selv. Foto: TV2 Vis mer

Hun hevder at Sand serverte et tjue minutter langt personangrep mot henne, der han ikke sparte på kruttet.

- Han mente jeg var en skam for forfedrene våre, og at jeg ikke var verken oppholdet eller en finale verdig. Han mente også at jeg ikke hadde bidratt med noe de siste fire ukene, og at jeg ikke engasjerte meg for noe annet utenfor en bitte liten sirkel, bare for å nevne noe.

- Det er så usaklig

Kristin forteller videre at hun følte seg urettferdig behandlet av Aune, og påpeker at det er mye som ikke kommer med på tv.

- Jeg følte meg så urettferdig behandlet, og er det noe jeg ikke kan fordra, så er det nettopp urettferdighet. Det kommer ikke frem at vi jentene lager tre måltider hver dag, at vi tar oppvasken tre ganger om dagen, at vi melker kuene, at vi bygget både bord, benk, kompostbinge og stige. Ei heller at vi tjæret huset, laget et espalier til et blomsterbed, at vi plantet blomster, og bakte kake til mentor og mentors kone. Det er så mye som ikke er tatt med av oppgavene vi har gjort, noe som er fryktelig synd, sier hun til Se og Hør.

FORLOT STEDET: Kristin Gjelsvik følte seg så urettferdig behandlet at hun forlot Aune i sinne. Foto: TV2
FORLOT STEDET: Kristin Gjelsvik følte seg så urettferdig behandlet at hun forlot Aune i sinne. Foto: TV2 Vis mer

Artist Carina Dahl (33), som også var til stede under krangelen, bekrefter overfor Se og Hør at det bare var en liten del av krangelen som ble vist på TV, og at hun syns det var en ubehagelig situasjon.

- Det var veldig ubehagelig da jeg sto der, for jeg hater egentlig konflikter. Jeg synes man burde veie ordene sine bedre, og ikke kjøre så hardt på med personangrep, sier hun.

KRANGEL: Kristin Gjelsvik og Aune Sand havnet i en opphetet konflikt under en fisketur på Torpet denne uken. Vis mer

To som trakk seg

En av beskyldningene Aune kommer med i klippet, er at Kristin og Carina har brukt tiden sin på å sole seg, når det egentlig er arbeid som burde vært gjort.

Kristin selv mener dette ikke er riktig, og påpeker at de bare har ligget i sola mens produksjonen har hatt pause.

SLIKKET SOL: Kristin Gjelsvik og Carina Dahl lå i sola mens produksjonen hadde pause. Foto: TV2
SLIKKET SOL: Kristin Gjelsvik og Carina Dahl lå i sola mens produksjonen hadde pause. Foto: TV2 Vis mer

- Da vi lå på brygga var det ikke annet å gjøre enn å vente på ny deltaker. Dyrene hadde blitt hentet, og alle oppgavene var gjort. Jeg kunne selvsagt hugget ned noen trær bare for å «gjøre noe», men tenkte rett og slett at det var innafor å sole seg, sier Kristin til Se og Hør.

Også Carina, som til slutt vant «Torpet Kjendis», bekrefter dette, og sier at de gjorde det meste av rutineoppgavene på gården.

- Kristin er en dame som jobber hardt, og så blir det fremstilt som at hun bare har solt seg. Aune tok aldri maten eller oppvasken, men tok seg heller av snekring og andre oppgaver - mens vi jentene gjorde alt det rutinemessige. Vi hadde egentlig en fin fordeling, forteller hun.

Presseansvarlig for «Farmen kKendis» i TV2, Alex Iversen, mener at det var utfordrende å klippe ned den ovennevnte konflikten, men at de til slutt var fornøyde med resultatet.

- Det vil alltid være episoder og hendelser deltakere savner, siden det bare er en liten del av det som skjer under oppholdet som til slutt havner på skjermen. Episodene på «Torpet kjendis» er mellom 6 og 12 minutter lange, så det sier seg selv at mye havner på «klippegulvet». Diskusjonen mellom Kristin og Aune var utfordrende å klippe, gitt formatet, men vi mener at vi til slutt klarte å fortelle dette på en sammenhengende og god måte, sier Iversen.

TRAKK SEG: Etter mange uker på «Torpet», ga Aune Sand fra seg muligheten til å endelig komme inn på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Vis mer

Aune Sand har ikke besvart Se og Hørs gjentatte henvendelser.

Etter at Kristin tapte mot kjendisveterinær Trude Mostue i en kunnskapstest, og måtte forlate «Torpet Kjendis», trakk Trude seg kort tid etter. Dermed sto det mellom Carina Dahl og Aune Sand, før også Aune valgte å trekke seg fra konkurransen.

TEMPERATUR: Mina var rasende på Trude etter at Svein hadde blitt overfalt og slått seg kraftig av en hest. Video: TV 2/Jonas Scheie Hammer Vis mer

Angrer ikke på deltakelsen

- Angrer du på at du ga deg, og måtte ut i kamp?

- Ja, det gjør jeg. Jeg skulle kjempet mye hardere og stått på mitt, men i en krangel med Aune kommer man ingen vei, vi kunne diskutert til dagen etterpå, for han hadde bare bestemt seg, og skulle ikke i kamp uansett hva, forteller hun til Se og Hør.

På spørsmål om hun angrer på deltakelsen sin, sier Kristin at hun generelt har hatt en flott opplevelse, og at hun ikke angrer på at hun ble med.

- Jeg har hatt en flott opplevelse, men det ble noe helt annet enn jeg hadde sett for meg. Å kunne gå tilbake i tid og være i ett med naturen og dyrene, var helt fantastisk. Det var deilig å være uten teknologi, og jeg elsker alt som er gammeldags - inkludert utedo. Så nei, jeg angrer ikke i det hele tatt, det ble bare en veldig dum avslutning, avslutter hun.

Venter en liten gutt

I januar kom nyheten om at Kristin og forloveden Dennis Poppe (27) venter barn.

Nyheten kom som et sjokk for mange, da Kristin tidligere har uttalt at hun ikke har lyst på egne barn, og slått et slag for frivillig barnløshet.

Hun overrasket dermed stort da hun dukket opp hele syv måneder på vei på den røde løperen under årets Vixen Influencer Awards.

Etter at graviditeten ble kjent, ble serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» lansert på Viafree. Paret filmer svangerskapets utvikling, hvor en av postene er å dra på ultralyd, der barnets kjønn blir avslørt.

I forkant uttalte Dennis at han aller helst ønsker seg en gutt, mens Kristin har holdt en knapp på at det er ei liten jente hun bærer frem i magen.

Det skulle imidlertid vise seg at det var Dennis som jublet høyest, da det er en liten gutt som ventes.

IKKE SOM PLANLAGT: Kristin Gjelsvik vil overraske kjæresten Dennis. Overraskelsen faller derimot ikke i god jord hos Dennis. Vis mer

- Gud, jeg ble ti kilo lettere, jeg, sa den blivende faren under ultralyden etter at kjønnet er avslørt, og fortsatte:

- Det er ikke sånn at jeg ikke har lyst på en jente, det er vinn-vinn. Men jeg er en veldig bekymringsfull person, og jeg kan tenke meg at jeg om 18 år kommer til å ha mange bekymringsfulle netter om det blir en jente.

LES OGSÅ: - Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer