Dette skjedde bak kulissene på MTV Awards

Stjernenes egne bilder avslører at det ikke alltid er like glamorøst på prisutdeling.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til søndag strålte Hollywoods elite på den røde løperen under MTV Movie Awards i Los Angeles. Skuespillere, sangere og modeller var pyntet til trengsel da musikkanalen delte ut priser til filmbransjen.

Selv om det oste glamor på den røde løperen, var det mye uformell moro som foregikk vekk fra kameraene. Heldigvis gir flere kjendiser et innblikk fra prisutdelingen og etter-festen på sosiale medier.

Se stjernene på den røde løperen i videoen over.

Modell og realitystjerne Kendall Jenner (20) var en av dem som vekket mest oppsikt i sin supersexy sorte kjole og snørestøvletter. Snøringen gikk helt opp til lårene, og selv om det imponerte på den røde løperen måtte det to assistenter til for å få på skotøyet.

team work.

Et bilde publisert av Kendall Jenner (@kendalljenner)

Det er ikke bare «vanlige mennesker» som lar seg fascinere av skuespillerne. «The Martian»-stjernen Jessica Chastain (39) er tydelig fan av Oscarvinner Charlize Theron (40), og sørget for å få tatt et bilde med filmkollegaen.

Loved her speech. So proud of this Queen!

Et bilde publisert av Jessica Chastain (@chastainiac)

What a great night! Won 2 awards!!! best Ensemble!!! best Kiss!!! Ripped my dress kissing Adam xx go Dwayne & Kevin xx

Et bilde publisert av Rebel Wilson (@rebelwilson)

Alt er ikke bare formelt og kjedelig under MTVs prisutdeling. Komiker og skuespiller Rebel Wilson (36) slo seg løs på etterfesten sammen med «Baywatch»-aktuelle Zac Efron (28). Wilson delte et bilde med fansen der hun slåss mot Zac med «lyssverd»- mon tro hvem som vant den kampen?

Dwayne «The Rock» Johnson (43) er kjent for sin muskuløse kropp, og fikk til en treningsøkt før prisutdelingen brakte løs. Skuespilleren skrev på Instagram at han svettet så mye at han måtte legge håndklær i bilsetet.

Da «The Rock» ankom prisutdelingen så han ytterligere muskuløs ut ved siden av komiker Kevin Hart - som er kjent for sin beskjedne høyde.

Også Seth Rogen (33) og Zac Efron viste muskler på MTV-festen.

Et bilde publisert av MTV (@mtv)

Det var tydeligvis svært god stemning bak scenen, der Will Smith (47) slo av en prat med blant andre Cara Delevingne (23) og Jared Leto (44). Smith vant hedersprisen for sin lange karriere.

Et bilde publisert av MTV (@mtv)

LES OGSÅ: Kendall Jenner overrasket på den røde løperen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer