<strong>I OMFAVNELSE:</strong> Ernst A. Lersveen og Rachel Nordtømme omfavnet hverandre i gledesrus etter at Petter Northug sikret VM-gullet. Det skaper reaksjoner. Foto: Bildegrab fra TV 2
I OMFAVNELSE: Ernst A. Lersveen og Rachel Nordtømme omfavnet hverandre i gledesrus etter at Petter Northug sikret VM-gullet. Det skaper reaksjoner. Foto: Bildegrab fra TV 2 Vis mer

Dette skapte reaksjoner fra TV-seere

Ernst A. Lersveens framtoning skaper reaksjoner.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Ernst A. Lersveen klemmer og koser på Nordtømme, jubler for Northug - og så intervjuer ham? Forferdelig dumt å se på. Er du journalist, Lersveen?».
 
Dette er bare en av meldingene som ble ytret på nettsamfunnet Twitter etter at TV 2 søndag sendte et innslag der journalisten jublet sammen med Petter Northugs (25) kjæreste Rachel Nordtømme (21) da Northug tok VM-gull i Holmenkollen.

Men dette var ikke den eneste meldingen.

«Det er to typer sportsjournalister. De som intervjuer Petter Northug i trusa og de som ikke gjør det», skriver en annen, med henvisning til mandagens intervju med den norske skistjernen, da begge satt i boxershors.

Ikke bare leserne er kritiske til Lersveens framtoning, skriver VG. Også fagmedarbeider Gunnar Bodahl-Johansen ved Institutt for Journalistikk tar til orde mot innslagene.

- Det blir for tett. Lersveen går inn i rollen som venn, i stedet for å bevare en kritisk distanse til hva han skal rapportere om, sier Bodahl-Johansen til VG.

Til avisen forteller Lersveen at han overlater til TV 2-ledelsen å kommentere kritikken som blir rettet mot ham. TV 2s sportsredaktør, Bjørn Taalesen, er ikke enig i det som sies.

- Ernst A. Lersveen har holdt på med dette i 35 år. Han har levert et smil den ene dagen og kritiske reportasjer den neste. Han vet godt hvor grensene går, mener Taalesen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor lå han hikstende i krampegråt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer