STEMMETRØBBEL: - Det skyldes nok at jeg har sunget mye, i tillegg til at jeg kanskje har gått med litt lite klær ute. Men jeg håper det går fint, sier Endre Nordvik om stemmeproblemene før MGPs Sistesjansen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STEMMETRØBBEL: - Det skyldes nok at jeg har sunget mye, i tillegg til at jeg kanskje har gått med litt lite klær ute. Men jeg håper det går fint, sier Endre Nordvik om stemmeproblemene før MGPs Sistesjansen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Dette skaper trøbbel for MGP-artisten

Nå frykter Endre Nordvik at han skal bli enda verre.

Publisert
Se video med MGP-Endre nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag er det klart for MGP-artistenes Siste sjanse i Sarpsborg, der artister som Endre Nordvik, Mimi Blix, Gatas Parlament og Sie Gubba skal i aksjon. For en av dem blir derimot det neste døgnet mer nervepirrende enn han kunnet håpet på.
 
- Nervene er under kontroll, men det er heller halsen som har begynt å hangle. Jeg er redd for å bli skikkelig syk, så det er det jeg sliter litt med. Det neste døgnet skal jeg styrte sitron, drikke masse vann og spise halstabletter, forteller Endre Nordvik (17) til Seher.no.

Nordvik, som gikk til Sistesjansen gjennom sin opptreden i Florø for om lag to uker siden, håper dermed at det neste døgnet vil bringe stemmebåndene hans tilbake der de var for ikke så alt for lenge siden.

- Det er ikke veldig alvorlig, jeg er bare litt sår - og det er ikke spesielt bra når man skal synge. Det skyldes nok at jeg har sunget mye, i tillegg til at jeg kanskje har gått med litt lite klær ute. Men jeg håper det går fint, sier Endre, som i årets Melodi Grand Prix synger Samsaya-låta «Puppy Love».

17-åringens manager, Line Ådland, forteller til Seher.no at Endre og teamet rundt ham foreløpig ikke frykter at artistens MGP-opptreden denne helgen står i fare. Men hun utelukker ikke at Nordvik må belage seg på en tur til legen før lørdagens show.

- Han har ikke vært hos legen ennå, men vi har kjøpt inn diverse halspastiller, c-vitaminer og så videre. Akkurat nå hviler han på rommet sitt, og satser på å komme seg til i morgen. Det er ikke mer dramatisk enn det.

- Men vi tar en ny vurdering i morgen på om han bør oppsøke lege hvis han ikke er kommet seg til da. Da må vi se om vi kan finne litt sterkere medisiner enn hva man finner uten resept på apoteket, sier Ådland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Førte disse hælene til MGP-tapet?  

Se video med MGP-Endre her:

[obj:media:9353]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer