Kim Kardashian:

Dette skaper full forvirring

En detalj i stjernens bikinibilde får fansen til å spekulere.

BJUDAR PÅ: Kim Kardashian deler gladelig lettkledde bilder med fansen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BJUDAR PÅ: Kim Kardashian deler gladelig lettkledde bilder med fansen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Kim Kardashian (42) får oppmerksomhet for det meste hun foretar seg og hun er trolig vant med å være avbildet i medier verden over. På Instagram underholder hun daglig sine 333 millioner følgere, og det er der hun nå har skapt full forvirring.

Kardashian har flere egne selskaper, deriblant klesmerket SKIMS, som hun benytter plattformen til å reklamere for. Før helgen delte hun flere bilder av seg selv, i det som må sies å være en liten triangel-bikini, for å informere om en ny SKIMS-kolleksjon.

EKSTRA BEIN?: Den stripen som går fra bikinitrusen og nedover Kardashians bein har fått fansen til å lure på hva som er galt. Foto: Skjermdump Instagram
EKSTRA BEIN?: Den stripen som går fra bikinitrusen og nedover Kardashians bein har fått fansen til å lure på hva som er galt. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Nå er det imidlertid én detalj ved det første bildet som har blitt gjenstand for diskusjon. I kommentarfeltet er det nemlig flere som spør hva som skjer med det venstre beinet hennes.

«Har hun to venstrebein?».

«Jeg er bekymret over det doble låret».

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Hva skjer med den doble lårmuskelen? Jeg har nettopp zoomet inn og gjort den større, og den ser rar ut!».

Flere internasjonale medier har også meldt seg på i debatten, deriblant kjendisnettstedet Mirror og Daily Mail. Begge nettstedene mener imidlertid noen av følgerne har fanget opp en mulig årsak.

Hvis man sveiper videre i bildekarusellen kommer det nemlig tydelig frem at bildene er tatt foran et speil. Den mistenkelige streken på låret, som fansen mistenkte kunne være en photoshop-blemme, kan derfor se ut til å være låret hennes som blir reflektert i speilet.

Kardashian har ikke kommentert forvirringen rundt venstrebeinet selv. Om det faktisk er et speil eller om det er en redigeringstabbe vites derfor ikke.

LES OGSÅ: - Sexlivet vårt er helt dødt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer