Beyoncé og Jay-Z:

Dette skal tvillingene hete

Nå skal navnene være avslørt.

ENDELIG HER: Beyoncé fødte tvillinger for drøyt to uker siden. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG HER: Beyoncé fødte tvillinger for drøyt to uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): For drøyt to uker siden ble de etterlengtede tvillingene til popstjerna Beyoncé (35) og rapperen Jay-Z (47) født.

Nå er endelig navnene røpet, ifølge TMZ.

Nettstedet hevder nemlig å sitte på dokumenter som tilsier at superstjernene har søkt om eierskap over navnene Rumi og Sir Carter. Et jentenavn og et guttenavn.

Det samme ble gjort da datteren Blue Ivy (5) ble født.

Det betyr at de i fremtiden kan bruke navnene som varemerke for å selge blant annet parfyme, leketøy, kosmetikk, klær og sportsutstyr i fremtiden ifølge nettstedet.

- Velsignet dobbelt opp

Nyheten om at stjerneparet ventet tvillinger avslørte Beyoncé selv via et bilde av gravidmagen på Instagram. På bildet sitter sangstjernen i undertøyet på en seng av fargerike blomster.

Bildet har i skrivende stund fått 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard er rekordhøyt.

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger.»

Etterlengtet familieforøkelse

Også da sangstjernen var gravid med datteren Blue Ivy (5) i 2011, avslørte hun nyheten på overraskende vis.

Mot slutten av hennes opptreden under MTV Video Music Awards, åpnet hun dressjakken og viste fram en voksende mage.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

Rykter om at det berømte paret ønsket å utvide familien svirret lenge før de faktisk kunne dele gladnyheten med verden.

Beyoncé Knowles viste frem gravidmagen under MTV Video Music Awards i 2011. Foto: NTB scanpix
Beyoncé Knowles viste frem gravidmagen under MTV Video Music Awards i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De prøver definitivt å bli gravide. Beyoncé drømmer sårt om det. Jay Z har gitt henne alt hun kunne drømme om i livet, og nå ønsker hun å gi noe tilbake til ham - nemlig en sønn, sa en kilde til Hollywoodlife i januar i fjor.

Måtte forsvare graviditeten

Beyoncé og rapperen Jay Z falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg under en privat seremoni i New York.

7. januar 2012 kunne ekteparet glede seg over å ha fått et nytt medlem til familien, da sjarmtrollet Blue Ivy kom til verden.

Den lille jenta ble født ved hjelp av keisersnitt på Lenox Hill i New York, og det mektige superparet hadde sørget for strengt sikkerhetsvakthold, og at store deler av sykehusetasjen var forbeholdt dem, ifølge Daily Mail.

Underveis i graviditeten måtte Beyoncé forsvare rykter om at hun faktisk var gravid etter at rykter om at hun forfalsket graviditeten ved hjelp av en pute på magen oppsto.

Ryktene ville nemlig ha det til at superstjernen ikke skulle føde selv, men at barnet skulle bæres frem av en surrogatmor.

- Ryktene er dumme, latterlige og falske, sa hun til ABC News.

LES OGSÅ: Britney Spears åpner opp om sammenbruddet