Dette skal sønnen hete

Kourtney Kardashian avslørte babynavnet via sosiale medier.

FAMILIELYKKE: Alle gode ting er tre for Kourtney Kardashian og samboeren Scott Disick. 14. desember ble de foreldre til en liten gutt. Foto: Stella Pictures
FAMILIELYKKE: Alle gode ting er tre for Kourtney Kardashian og samboeren Scott Disick. 14. desember ble de foreldre til en liten gutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ti dager før julaften fikk det amerikanske reality-paret Kourtney Kardashian (35) og Scott Disick (31) verdens fineste gave - nemlig deres tredje barn.

Den lille krabaten ble født på samme dag som storebror Mason (5).

I helgen offentliggjorde trebarnsmoren navnet på den lille, og delte også det første bildet av sønnen med fansen via Instagram:

TREND: Kourtney Kardashian gjør som mange andre nybakte mødre, og poster babybilde på sosiale medier for å markere at hun har født. Hun avslørte også at sønnen skal hete Reign Aston Disick. Foto: Stella Pictures
TREND: Kourtney Kardashian gjør som mange andre nybakte mødre, og poster babybilde på sosiale medier for å markere at hun har født. Hun avslørte også at sønnen skal hete Reign Aston Disick. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Vilt forelsket i min lille Reign Aston Disick», skrev hun til bildet.

Kourtney og Scott har også datteren Penelope (2) sammen.

Nyheten om graviditeten kom i begynnelsen av juni, og Kourtney har alltid sagt at hun vil ha mange barn. Under en episode av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2012, sa hun at hun ikke liker å bruke p-piller.

- Livet handler om å få barn. Jeg dropper p-piller nå - jeg tror ikke på det lenger, sa Kourtney den gang.

Nekter å gifte seg

SØTE: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna Mason (5) og Penelope (2) fra før. Foto: Stella Pictures
SØTE: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna Mason (5) og Penelope (2) fra før. Foto: Stella Pictures Vis mer

I motsetning til sine to yngre søstre, Kim Kardashian (34) og Khloe Kardashian (30) som begge to har stått hvit brud, har ikke Kourtney foreløpig hatt ønske om å gifte seg.

I et intervju med UsMagazine i 2012 forklarte 35-åringen hvorfor hun og den fire år yngre samboeren fremdeles ikke har lovet hverandre evig troskap:

- For det første har jeg funnet ut at jeg har store problemer med det å skulle forplikte meg. Jeg har klaustrofobi, og har mange problemer jeg må finne ut av først. Jeg klarer ikke forplikte meg til noen ting.. Men jeg elsker Scott, og han er min partner.

De nybakte foreldrene ble kjærester i 2006.

LES OGSÅ: Gravide Kourtney kastet klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer