Thomas Hayes:

Dette skal «Skam»-stjernen gjøre nå

23-åringen røper nye fremtidsplaner.

AVSLØRER: Skuespiller og artist Thomas Hayes røper hva slags planer han har til høsten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVSLØRER: Skuespiller og artist Thomas Hayes røper hva slags planer han har til høsten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

23 år gamle Thomas Hayes fra Asker sjarmerte flere jenter i senk i rollen som William i den populære NRK-sukessen «Skam» i 2015. Store deler av Norge satt klistret fast til tv-skjermen for å få med seg romansen som utspilte seg mellom William og Noora - spilt av Josefine Frida (24) i tv-serien.

Etter seriens slutt i 2017 har 23-åringen blant annet vært å se i TV3-serien «Han heter ikke Wiliam» samt i serien «Elven». I fjor ble det også kjent at Hayes ønsket å satse på musikken som artist. Det delte 23-åringen selv i et innlegg på Instagram.

«Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt helt siden barndommen. Skam-suksessen har gitt meg mange muligheter. En av dem er å grave seg ned i musikken igjen», skrev han i august i fjor.

BLIR LURT: Thomas Hayes har debutert som artist, og tror at han skal intervjues av dansk radio i den forbindelse. Programlederne i Morgenshowet på NRJ, Marte Bratberg, Mattis Mjåset og Stian Røste lurer ham imidlertid trill rundt. Video: NRJ Vis mer

Nye planer

Den første singelen «Where I Belong» hadde «Skam»-skuespilleren med musikkgruppen Nico og Vinz. Siden den gang har han blant annet sluppet låta «Fuck This Place Up». Denne uken slapp han enda en ny singel med navn «When it comes to love», denne gang med artisten dePresno (24).

Nå er det imidlertid noe helt annet som står på agendaen til skuespilleren og artisten. Overfor «God Kveld Norge» kan han nemlig røpe at han skal studere til høsten.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

- Jeg skal begynne å studere interiørstudie i Oslo og gleder meg veldig, forteller Hayes til «God Kveld Norge».

Videre forteller 23-åringen at dette er noe han har tenkt på en stund, og at interiør er noe han har hatt en stor interesse for lenge.

BLIR STUDENT: Thomas Hayes røper at han skal begynne å studere til høsten. Foto: NTB Scanpix
BLIR STUDENT: Thomas Hayes røper at han skal begynne å studere til høsten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at han om få måneder skal tilbake på skolebenken har han et stort ønske om å kunne balansere både skuespill, musikk og interiør i fremtiden.

- Jeg håper på å kunne fortsette å jobbe kreativt. og en kombinasjon av alt er jo det beste, fortsatte han til «God Kveld Norge».

Thomas Hayes har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

RØDMER: «Skam»-stjernen Thomas Hayes deler en oppdatering på kjærlighetslivet sitt. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Vilt frierbrev

Med «Skam»-suksessen fulgte det også med en enorm oppmerksomhet rettet mot skuespillerne, også Hayes. Da han gjestet NRK-programmet «Lindmo» for to år siden innrømmet 23-åringen at det ikke alltid har vært like enkelt å være en av landets mest ettertraktede menn.

- Du får ikke det samme privatlivet som du hadde før. Du får litt «noia». Når du sitter og spiser, kan du tenke at det er folk som ser på meg. Det blir litt mye innimellom, fortalte han på besøk hos programleder Anne Lindmo (50).

Han trekker blant annet frem Elle-festen i 2016 som eksempel. Han og skuespillerkollega Herman Tømmeraas (23) valgte å ta turen, men var nok ikke forberedt på hva som ville møte dem.

Fra de kom ut av heisen til de dro var «alles» øyne på dem. Det ble tatt utallige bilder både av og med dem, mediene ville ha en bit av kaken og motefiffen ville snakke med to av landets nye stjerner.

SKADET: Det er ikke bare bare å spille inn en kampscene med kniv. Det fikk Theresa Frostad Eggesbø og Herman Tømmeraas erfare da de skulle ut i knivkamp under innspilling av Netflix' «Ragnarok». Video: Netflix/Rød Løper Vis mer

Russetiden ble også en vill opplevelse, kunne han avsløre overfor Se og Hør i 2016:

- Det mest dramatiske må ha vært da jeg nettopp var på russetreff i Lillehammer. Jeg ble nesten overfalt fordi folk var så fulle og gærne. Folk rev i jakka mi og det var så ille at jeg følte jeg trengte beskyttelse, fortalte han den gang.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernen giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer