Dette skal «P3morgen»-gjengen gjøre nå

-Jeg tror det blir veldig gøy å gjøre noe så stort, festlig og gøyalt.

TAKKER FOR SEG: Fredag er trioens siste sending i Operaen i Oslo. Nå har det kommet frem hva Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes skal foreta seg videre. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
TAKKER FOR SEG: Fredag er trioens siste sending i Operaen i Oslo. Nå har det kommet frem hva Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes skal foreta seg videre. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått over tre måneder siden nyheten om at de folekjære «P3morgen»-profilene, Silje Nordnes (35), Markus Neby (28) og Ronny Brede Aase (33) gir seg i programmet.

I begynnelsen av desember kom også nyheten om at det er Martin Lepperød (26) og Adelina Ibishi (27) som skal ta over for de tre radioprofilene etter jul.

- Tror det blir veldig gøy

Siden nyheten om at Aase, Nordnes og Neby skulle gi seg nådde norske medier, er det flere som har lurt på hva de skal foreta seg videre.

Nå avslører P3 hva som står på planen for de tre programlederne.

Ronny Brede Aase skal fra og med 11. januar jobbe med Melodi Grand Prix, og skal sammen med Ingrid Gjessing Linhave (42) og Kåre Magnus Bergh (40) lede neste MGP.

- Jeg tror det blir veldig gøy å gjøre noe så stort, festlig og gøyalt som MGP, sier radioprofilen til P3.

Silje Nordnes på sin side har kapret jobben som programleder for 70 års-markeringen til musikeren Halvdan Sivertsen (69). Festkonserten finner sted i Oslo Spektrum 25. januar neste år, og Nordnes skal få bistand av blant andre musiker Odd Norstoga (47) og Kringkastingsorkesteret.

Hemmelighetsfull rundt ny jobb

Til P3 forteller Nordnes at hun også skal ta noen helgevakter i «Nitimen», men utelukker ikke at det også kan hende hun velger å ta seg permisjon for å fylle på med det hun omtaler som «profesjonell og privat inspirasjon».

Markus Neby holder derimot kortene tett til brystet når det kommer til å avsløre hva han skal jobbe med i fremtiden, men kan meddele at det er NRK som fortsatt vil være hans arbeidsgiver.

På spørsmål fra P3 om han kan avsløre hva han skal jobbe med, svarer han:

- Nei, jeg kan ikke det. Det skal annonseres på nyåret, da.

Radio-trioens siste morgensending finner for øvrig sted i Operaen i Oslo fredag morgen, og blir dermed slutten på radioeventyret. I et nylig intervju med A-magasinet la ikke Aase skjul på at han gruer seg til den siste sendingen.

TABBE: Adrian Sellevoll og hans nye kjæreste Amalie Olsen ble vitne til en grov blemme på rød løper før P3 Gull. Video: Rød Løper Vis mer

Gruer seg til siste sending

- Jeg begynner å grue meg allerede. Det blir sikkert grining, fortalte 33-åringen, og la til at bare å prate om det gir ham en klump i halsen.

Neby fortalte til A-magasinet at han har blandede følelser for at radioeventyret snart er over.

- Vi blir jo eldre, vi også. Det får være måte på hvor lenge vi kan holde på i ungdomskanalen, sa han.

Gjennom alle årene sammen i «P3morgen» har ikke trioen bare utviklet et godt forhold profesjonelt, men også nære vennskap.

- Mye av suksessen handler nok om at vi tre har en grunnleggende god kjemi og ekte vennskap i bunnen, fortalte Nordnes.

Ingen store endringer

Som tidligere nevnt er det Martin Lepperød og Adelina Ibishi som tar over roret fra og med januar.

- Vi gleder oss masse til å sette i gang og våkne opp sammen med lytterne, uttalte Ibishi og Lepperød nylig til P3.no.

De nye programlederne fortalte videre at det ikke blir de største endringene i kjøreplanen til nye «P3morgen».

Ibishi og Lepperød lover god musikk og spennende gjester når de snart skal ta over det folkekjære radioprogrammet.

TAR OVER: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby er straks ferdige som programledere i «P3Morgen». Martin Lepperød og Adelina Ibishi tar over roret på nyåret. Foto: Foto: Xueqi Pang/NRK
TAR OVER: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby er straks ferdige som programledere i «P3Morgen». Martin Lepperød og Adelina Ibishi tar over roret på nyåret. Foto: Foto: Xueqi Pang/NRK Vis mer

Ibishi beskrev overfor P3 at hun tar over etter Nordnes, Aase og Neby med «skrekkblandet fryd».

- Men samtidig har de laget et så godt grunnlag for hvordan man skal lage morgenradio at vi vet hva som funker og ikke, sa Lepperød.

VILT STUNT: Niklas Baarli er kjent for å by på seg selv. Det har han gjort en rekke ganger opp gjennom sin karriere, og under den årlige P3aksjonen, har det gått hardt utover utseendet hans. Vis mer

LES OGSÅ: Radioprofilen innrømmer å ha «stjålet» fra Mette-Marit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer