Helene Olafsen:

Dette skal hun gjøre nå

Avslører nytt samarbeid etter «Senkveld»-avslutningen.

FLERE PROSJEKTER: TV 2-profil Helene Olafsen røper nytt samarbeid. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FLERE PROSJEKTER: TV 2-profil Helene Olafsen røper nytt samarbeid. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare gått kort tid siden Helene Olafsen (31) og Stian Blipp (31) ledet sin siste «Senkveld»-sending. Programmet er historie, og mens Blipp tidligere har avslørt at han skal sette opp show, har det vært heller uvisst hva Olafsen skal fremover.

Nå kan hun imidlertid avsløre noen av planene hun har fremover. Det gjør hun i et intervju med Fri Flyt, der hun røper at hun blir Skistars ansikt utad.

- Det er egentlig veldig god deal for meg. Jeg får testet ut opplegget, alle aktivitene og alt de kan by på. Min oppgave er å prøve å inspirere andre til å synes det er gøy. Det er en takknemlig ambassadørrolle. Jeg kan gjøre alt jeg synes er gøy, og ha med familie. Da får jeg vært aktiv på ferie, og formidle det til mine følgere. Det er jo dette jeg liker, og har drevet med hele livet, sier Olafsen til Fri Flyt.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Ferie og mammaperm

Hun understreker samtidig at hun fortsatt er på kontrakt hos TV 2, og derfor skal lage mer tv.

- Men jeg har fått litt luksus til å få tid til å tenke på og utvikle. Dette er jo første torsdag etter «Senkveld», så det blir litt ferie og litt mammaperm. Så jeg koser meg i fjellet. Men det mye jeg har lyst til å gjøre, forteller hun om planene fremover.

Og at hun tar seg tid til både ferie og mammaperm er nok vel fortjent. Det har nemlig gått slag i slag for tv-profilen de siste årene med både tv, forlovelse og barn.

Til Se og Hør forteller Olafsen at hun gleder seg til å ha ferie med familien på fjellet, prøve litt nye aktiviteter og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme.

- Og så har jeg lyst til å lage en Banked slalom (snowboardkonkurranse) for alle, men spesielt jenter, til vinteren. Det har jeg hatt lyst til lenge, men tror dette samarbeidet kan føre til at det skjer, sier hun.

Takket for seg

I forkant av siste «Senkveld»-innspilling trodde Olafsen og Blipp at de hadde forberedt seg godt. Hvor vemodig det endte opp med å bli var de likevel ikke klar over.

- Vi sa til hverandre at vi skal feire, ikke sippe. Men vi hadde ikke nubbesjanse, så vi har sippet, sa en tydelig preget Olafsen til Se og Hør etter sendingen.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Blipp fortsatte:

- Ja, det var litt cocky av oss å tenke at her skulle vi ikke ha noen sure miner og at vi skulle sprette champisen. Det gikk cirka tre og et halvt minutt før sippingen begynte. Idet den første gjesten kom inn, begynte gjesten å sippe, Helene måtte sippe, mens jeg måtte kvele en liten sipp -sånn at ikke alle sippet. Alle involverte har vært en berøring unna gråten i dag.

- Så det ble noen tårer?

- Ja det ble det. Jeg trodde jeg var litt forberedt og bare skulle nyte den siste timen, men så kom vi inn der og så alle man har brukt de tre siste åra sammen med. Da gikk det opp for oss at dette var for siste gang. Det ble litt sterkt. I dag var det plutselig ferdig. Det var sterkere enn jeg var forberedt på, innrømmet Olafsen med gråtkvalt stemme.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

LES OGSÅ: Åpner seg om da hun ble mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer