Melania Trump:

Dette skal hun gjøre nå

Den tidligere førstedamen fortsetter arbeidet med hjertebarnet sitt i Florida.

HYRER INN: Den tidligere presidentfruen tar med seg arbeidet med «Be Best»-kampanjen til Florida, og hyrer inn tre av sine ansatte fra tiden i Det hvite hus. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB
HYRER INN: Den tidligere presidentfruen tar med seg arbeidet med «Be Best»-kampanjen til Florida, og hyrer inn tre av sine ansatte fra tiden i Det hvite hus. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

20. januar overtok Joe Biden (78) roret i Det hvite hus. Med fire år bak seg som presidentpar, forlot Donald Trump (74) og kona Melania (50) presidentboligen.

Hva Trump og Melania skal beskjeftige seg med nå, har det siden blitt stilt spørsmål ved.

USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde, har forklart til Se og Hør at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

AVSKJED: Melania Trump publiserte 18. januar en avskjedsvideo på Twitter. Vis mer

Den nylig avgåtte førstedamen ble i løpet av tiden i Det hvite hus kritisert for å være mer tilbaketrukket enn forgjengerne, og er også blitt omtalt som en «glamour-kone». Til tross for dette etablerte Melania «Be Best»-kampanjen, en kampanje mot hets i sosiale medier, i løpet av tiden som presidentfrue.

Hyrer inn ansatte

Denne kampanjen planlegger nå 50-åringen å videreføre til sitt nye liv i Florida.

Ifølge CNN skal Melania etablere et kontor i Palm Beach for å arbeide videre med «Be Best».

HYRER INN: Den tidligere presidentfruen tar med seg «Be Best»-kampanjen til Florida, og hyrer inn tre av sine ansatte fra tiden i Det hvite hus. Foto: Drew Angerer / Getty Images / AFP
HYRER INN: Den tidligere presidentfruen tar med seg «Be Best»-kampanjen til Florida, og hyrer inn tre av sine ansatte fra tiden i Det hvite hus. Foto: Drew Angerer / Getty Images / AFP Vis mer

- Hun ønsker å bevare «Be Best», avslører en kilde overfor nyhetskanalen.

Den tidligere presidentfruen skal ha hyret inn tre av sine ansatte fra tiden i Det hvite hus. Det bekrefter en kilde til CNN.

Hayley D'Antuono, som arbeidet for Melania i fire år som blant annet turveileder, er nå stabssjef. Mary «Casey» Finzers hadde blant annet ansvar for gaver som skulle pakkes og sendes ut til skoler og sykehus. Finzer befinner seg nå på den administrative siden. Marcia Kelly, som var en ulønnet rådgiver for Melania, skal også være med videre, men det er uklart om hun vil motta lønn eller ei.

TABBE: Avtroppende førstedame i USA, Melania Trump, får kritikk etter et besøk på et barnesykehus i Washington, D.C. Foto: AP Vis mer

Ifølge CNN gjorde Melania lite for å tydeliggjøre eller utvide plattformen sin i løpet av tiden i Det hvite hus. Det kunne gå uker mellom hvert «Be Best»-arrangement.

«Be Best»-kontoret befinner seg foreløpig på Trump-familiens adresse i Mar-a-Lago. Melania speider imidlertid etter egne kontorer i Palm Beach-området.

Vil fokusere på sønnen

Bare arbeid på Melania Trump blir det angivelig ikke. En tidligere omgangsvenn og sosietetsskribent fra New York, R Couri Hay, har nemlig sagt i et intervju med The Times at 50-åringen ser fram til et liv som hjemmeværende.

- Melania kommer til å forsvinne. Det kommer ikke til å bli noen Instagram- eller Twitter-innlegg, dere kommer ikke til å se noe, sa han.

Han hevdet at hun er ferdig i rampelyset, og nå ønsker å fokusere på sønnen Barron Trump (14) i Florida.

SKILSMISSE?: Det har florert rykter om at Melania Trump vil skilles fra ektemannen. Ektefellene har imidlertid til gode å uttale seg om ryktene offentlig. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB
SKILSMISSE?: Det har florert rykter om at Melania Trump vil skilles fra ektemannen. Ektefellene har imidlertid til gode å uttale seg om ryktene offentlig. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB Vis mer

Hay uttalte seg også om skilsmisseryktene som har svirret rundt det forhenværende presidentparet, og mente det bare var tull.

- Sannsynligheten for at de holder sammen er 99,99 prosent. Jeg ville virkelig blitt sjokkert hvis Melania formelt separerte og skilte seg fra ektemannen sin. Hun vokste opp i et pseudo-kommunistisk, vanskelig liv. Da hun giftet seg ville hun ha stabilitet, romantisk stabilitet, økonomisk stabilitet og gjennom alt er det det eneste som fortsatt holder liv i ekteskapet deres.

LES OGSÅ: Presidentens barnebarn vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer