Amalie Snøløs:

Dette skal hun gjøre nå

Influenseren har fått ny jobb.

NY TID I MØTE: Influenser Amalie Snøløs har kapret seg en ny jobb. Foto: Anders Martinsen/ Se og Hør
NY TID I MØTE: Influenser Amalie Snøløs har kapret seg en ny jobb. Foto: Anders Martinsen/ Se og Hør Vis mer
Publisert

23 år gamle Amalie Snøløs ble landskjent etter sin deltakelse i «Farmen» i 2017. Siden den gang har hun blant annet vært med i TV 2-programmet «Skal vi danse».

I fjor kom også nyheten om at Snøløs skulle gjøre comeback på tv-skjermen igjen, da hun sammen med Eirik Fure skulle lede Discovery sin FIFA-satsing.

Da Se og Hør snakket med 23-åringen om jobben kunne hun fortelle at hun gledet seg stort.

- Jeg elsker å være på tv, og synes det er veldig gøy å lage underholdning. Og gaming er noe jeg er veldig glad i, sa hun den gang.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs har fått ny jobb som programleder, og blir utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

Blir markedssjef

De siste månedene har hun forsøkt å slå gjennom som modell og tatt på seg ulike modelloppdrag. I tillegg er hun influenser med 246 000 følgere på Instagram.

At 23-åringen liker å ha mange baller i luften er ingen hemmelighet.

Onsdag ble det nemlig kjent at Snøløs har kapret seg en ny jobb, som markedssjef for klesmerket Chosen.

Det var Fædrelandsvennen som først omtalte saken.

Overfor Se og Hør forteller 23-åringen at hun selv kontaktet klesmerket fordi hun liker det de driver med. At klesmerket har fokus på etikk og har et ønske om å bidra til at andre skal ha det bra, var noe som trigget henne.

- De gir en uke med mat til et underernært barn per solgte klesplagg. De har allerede gitt over 21 000 uker med mat, sier hun.

Snøløs forteller videre at hun har blitt ansatt som markedssjef, og at hun har hovedansvaret for markedsføring samtidig som hun vil jobbe med konseptutvikling.

- Hva tenker du om den nye jobben?

- Selskapet er relativt nystartet og har hatt en veldig god start, men nå skal vi dra dette opp til neste nivå og jeg er glad for å få være med på laget, svarer 23-åringen.

DEBUT: Amalie Snøløs deburterte som skuespiller i sesong 3 av «Semester», serien ekskjæresten Herman Tømmeraas også spiller i og er med på å produsere. Vis mer

Vil fortsatt ta andre oppdrag

Snøløs har forventninger til at hun sammen med resten av laget skal klare å bygge noe stort, og dermed bidra til å utgjøre en forskjell for barna som får mat.

På spørsmål om hvordan hun skal balansere modellkarrieren med den nye jobben, svarer hun:

- Jeg har fått stor fleksibilitet i stillingen, og vil fortsatt ta andre oppdrag i både inn- og utland.

Klesmerket Snøløs nå skal jobbe for ble lansert i 2017 under festivalen Skjærgårds Music & Mission Festival. Siden den gang har klesmerket blitt markedsført på en rekke festivaler både her til lands og i USA.

Som nevnt var det «Farmen»-deltakelsen som gjorde at Snøløs ble et kjent ansikt for den norske befolkningen. Flere bet seg også merke i likheten mellom Snøløs og «Game of Thrones»-skuespiller Emilia Clarke (33) - spesielt sistnevntes karakter Daenerys Targaryen.

SER DU LIKHETEN? «Farmen»-profilen Amalie Snøløs og Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen har flere ganger blitt sammenlignet. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic
SER DU LIKHETEN? «Farmen»-profilen Amalie Snøløs og Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen har flere ganger blitt sammenlignet. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic Vis mer

De isblå øynene og det hvitblonde håret var blant likhetstrekkene som fikk flere fans til å sperre opp øynene.

23-åringen har tidligere uttalt til Se og Hør at hun ikke hadde sett på tv-serien da reaksjonene først begynte å tikke inn, men at hun i ettertid har gjort seg kjent med karakteren hun sammenlignes med.

GAME OF THRONES: På «Paradise Hotel» var det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel». Da deltaker Erik Sæter fikk tittelen som konge av hotellet, ble lederstilen hans fort sammenlignet med en mindre populær karakter i HBO-serien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc">https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc">https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

I et intervju med TV 2 i fjor fikk den britiske skuespilleren mildt sagt sjokk da hun fikk se sin norske dobbeltgjenger.

- Wow! Det visste jeg ikke. Det er helt utrolig, sa Clarke til nyhetskanalen.

Videre mente 33-åringen at Snøløs er mye penere enn henne selv.

LES OGSÅ: Derfor bytter han mellomnavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer