Dette skal hun gjøre etter politikken

Sandra Borch gleder seg til en pause etter et tøft år i rikspolitikken.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble det kjent at leder for Senterungdommen Sandra Borch (25) ikke stiller til gjenvalg i november. Nå ser 25-åringen frem til en ny karriere. 

- Jeg er utdannet jurist og håper det er en jobb der ute. Jeg skal jobbe i to måneder for Senterungdommen før jeg går av på landsmøtet i november, sier hun til Seoghør.no. 

De siste årene har det blåst hardt rundt den unge politikeren etter kontroversielle utspill som da hun for eksempel gikk mot sin egen organisasjon og sa ja til oljeboring i Lofoten- og Vesterålen. 

TØFT ÅR: Sandra Borch gleder seg til å få en vanlig jobb etter et tøft år som politikker.  Foto: FameFlynet
TØFT ÅR: Sandra Borch gleder seg til å få en vanlig jobb etter et tøft år som politikker. Foto: FameFlynet Vis mer

Innad i partiet har hun fått kraftig kritikk, og på sosiale medier har den 142 centimeter høye jenta i tillegg måtte tåle drittslenging om eget utseende.

- Det har vært et tøft år, det legger jeg ikke skjul på. Det skal bli godt å komme ut av rikspolitikken og få en forhåpentligvis vanlig jobb. 

Borch sier hun har fått mye positiv støtte etter at det ble kjent at hun trekker seg. 

- Jeg føler selv at det er et veldig riktig valg. Mange spør kanskje om hvorfor jeg gjør det nå, men jeg ofrer min posisjon for en debatt som jeg mener det er på tide kommer i Senterpartiet. Det var kanskje dramatisk å gjøre det på denne måten, men jeg står inne for det. 

Sandra Borch blir å se i «Masterchef Norge» fremover, som har premiere på TV3 mandag klokken 19.30.

LES OGSÅ: - Alt personlig har tappet meg for motivasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer