Aksel Lund Svindal:

Dette skal han nå

Innspillingen av «Mesternes mester» 2023 er unnagjort. Programlederen gjør seg klar for sommerferie - uten kjæresten.

SOMMERPLANER: Aksel Lund Svindal har hatt noen intense uker som programleder for «Mesternes mester». Nå røper 39-åringen hva han skal i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SOMMERPLANER: Aksel Lund Svindal har hatt noen intense uker som programleder for «Mesternes mester». Nå røper 39-åringen hva han skal i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

SANDEFJORD (Se og Hør): «Mesternes mester»-innspillingen er over for denne gang, og TV-seerne kan begynne å glede seg til at programmet dukker opp på skjermen i starten av 2023.

Innspillingen fant sted i Sandefjord, og akkurat som i fjor er det Aksel Lund Svindal (39) som leder både deltakere og TV-seere gjennom det konkurransedrevene programmet.

Mer rutine

- Jeg synes det har gått bra. Jeg har litt rutine som jeg ikke hadde i fjor. Jeg vet litt mer om hvordan en produksjon fungerer, sier Svindal til Se og Hør om hvordan innspillingen har gått.

- Først og fremst synes jeg vi har veldig kule konkurranser, legger han til.

BLOD: Her går det galt for danseren Nadya Khamitskaya Andersen i «Mesternes Mester». Video: NRK/Steffen Pettersen Vis mer

Svindal poengterer også at deltakerne er «rå», og at de har hatt en fin dynamikk seg imellom.

- Det er bare å glede seg til å se det på TV, sier programlederen fornøyd.

NY SESONG: Dette er deltakerne i «Mesternes mester» 2023. Foran fra venstre: Helene Spilling, programleder Aksel Lund Svindal og Ezinne Okparaebo. Bak fra venstre: Frode Johnsen, Linn Jørum Sulland, Hanne Staff, Olaf Tufte, Kristin Holte, Stig André Berge, Andreas Lødrup og Ola Vigen Hattestad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY SESONG: Dette er deltakerne i «Mesternes mester» 2023. Foran fra venstre: Helene Spilling, programleder Aksel Lund Svindal og Ezinne Okparaebo. Bak fra venstre: Frode Johnsen, Linn Jørum Sulland, Hanne Staff, Olaf Tufte, Kristin Holte, Stig André Berge, Andreas Lødrup og Ola Vigen Hattestad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Har noe gått galt?

- Det er masse småting som har gått galt, men det føler jeg er en del av opplegget, sier Svindal, og følger opp:

- Sånn som det her for eksempel, sag i bakgrunnen, vi har ikke hatt så mye sag, men vi har hatt mye fly, fordi vi er i nærheten av en flyplass.

Han viser til at de også har hatt andre ting som har forstyrret produksjonen. Blant annet skrikende måker.

- Også hender det selvfølgelig at jeg sier noe feil, og da må vi også ta det på nytt.

PÅ LØPEREN: Amalie Iuel var stolt over kjæresten Aksel Lund Svindal på premierefesten til dokumentarfilmen hans. Vis mer

Dette skal han nå

Svindal er ferdig med programlederjobben for denne gang, og avslører hva slags planer han har for den nærmeste fremtiden.

- Nå skal jeg jobbe litt med andre ting ut den måneden her i hvert fall. Så er det sommerferie. Vi har familiehytte i Sverige, så da tenkte jeg å være en del der, sier han, og legger til:

- Og så har jeg noe jobb i juli, så det blir en ferie som blir litt brutt opp.

Svindal har vært sammen med hekkeløper Amalie Iuel (28) i over to år, men i år ser det ut til at paret får lite sommerferie sammen.

- Hun er på VM i USA, og det er nesten hele juli, så hun ser jeg dessverre ikke så mye, sier Svindal til Se og Hør.

KNUSER REKORD: Aksel Lund Svindal knuste rekord da han selv var deltaker i «Mesternes Mester». Video: NRK Vis mer

Selv om det kan være ensomt å skulle feriere uten sin bedre halvdel, slipper 39-åringen å være alene.

- Det er en familiehytte heldigvis, så jeg blir ikke helt alene, men jeg skulle selvfølgelig gjerne hatt med henne også.

LES OGSÅ: - Jeg bryr meg ikke lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer