Tore Petterson:

Dette skal han nå

Den tidligere «Skal vi danse»-dommeren er klar for nye eventyr.

FLERE PROSJEKTER: Tore Petterson røper at han har flere prosjekter på gang. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
FLERE PROSJEKTER: Tore Petterson røper at han har flere prosjekter på gang. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tore Petterson (43) var i flere år en populær «Skal vi danse»-dommer som lørdag etter lørdag stilte opp med fjær, stas og uforglemmelige tilbakemeldinger.

I fjor kom beskjeden om at både Pettersons og Egor Filipenkos (33) tid i programmet var over. Inn kom Morten Hegseth (36), som for øvrig er en av Pettersons ekskjærester.

Istedenfor å være en sentral del av TV 2s lørdagsunderholdning har Petterson hatt flere andre jern i ilden. Han har blant annet i et års tid jobbet som kommunikasjonsrådgiver i «Humanistene».

Nå røper imidlertid 43-åringen at han har sagt opp denne jobben.

Røper endring

- Jeg har akkurat sagt opp, for en uke siden, utdyper han til Se og Hør, og legger til at han savner reisene sine og det å drive med foredrag på heltid.

TV-profilen påpeker videre at han har hatt en vanvittig lærerik og fin tid i «Humanistene», men at han har kjent på det å skulle sitte på et kontor åtte timer om dagen. Han vil ha mer kreativ frihet.

Petterson innrømmer også at ting plutselig ble litt tungt.

- Jeg mistet nesten 60 foredrag 12. mars 2020, og alle de jobbene kom tilbake igjen samtidig som jeg jobbet 100 prosent, så da smalt jeg på en sykmelding, utdyper Petterson, og legger til at han var skikkelig, skikkelig sliten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.