Herman Flesvig:

Dette skal han gjøre nå

Etter sjokkbeskjeden om at det ikke blir noen tredje sesong av megasuksessen «Førstegangstjenesten», kan Herman Flesvig nå avsløre hva han skal gjøre nå.

BLIR GANGSTER: Herman Flesvig er ferdig med «Førstegangstjenesten», og blir nå aktuell som gangster i ny NRK-komedie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR GANGSTER: Herman Flesvig er ferdig med «Førstegangstjenesten», og blir nå aktuell som gangster i ny NRK-komedie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Herman Flesvigs (30) gigasuksess «Førstegangstjenesten» hadde andre, og siste sesong i fjor. Flesvig har imidlertid ikke ligget på latsiden siden den gang, og han er heller ikke ferdig med prosjekter for NRK.

Flesvig skal nemlig spille i den kommende NRK-serien «Flus», som sendes på NRK til høsten.

FORNØYD: Komiker og skuespiller Herman Flesvig vant publikumsprisen under årets Gullruten Vis mer

Det opplyser NRK under kanalens høstlansering tirsdag.

Serien er en gangsterkomedie fra Oslo, og følger en kompisgjengs hverdag i hjertet av norsk gjengkriminalitets gullalder, ifølge NRK.

I det kriminelle miljøet møter seerne Bæbs og hans to kompiser, Even André og Kelechi. Even André drar Bæbs inn i en pågående feide mellom to pakistanergjenger, og Kelechi føler han må gjøre sitt for å beskytte Bæbs. Det går gradvis opp for Bæbs at han befinner seg i en verden han ikke hører hjemme i, skriver NRK i programbeskrivelsen.

SKUMMELT: Herman Flesvig vant Wenche Foss' ærespris og forteller om hvordan det er å være et forbilde. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Det er ikke en dokumentar, det er mer basert på et minne av hvordan det var å vokse opp på den tiden, sier serieskaper Yosef Wolde-Mariam (44), kjent fra gruppen Madcon, under lanseringen.

I tillegg til Flesvig, spiller også Filip Ramberg og Tobias Haile Furunes roller i serien.

Enorm suksess

Flesvig ble for alvor et kjent navn for det norske folk etter han var med i NRK-serien «Førstegangstjenesten». Serien ble en stor seersuksess, og knuste også flere rekorder. Seriens første sesong i 2020 ble raskt en stor suksess, og hadde i snitt seertall på over en million seere.

I den populære serien fikk seerne et humoristisk blikk på livet i førstegangstjeneste, med karakterer som Ahre-Ketil, Tanja-Laila, Preben og Ola Halvorsen i front.

SLUTT: Herman Flesvig røper hvorfor det er slutt for braksuksessen «Førstegangstjenesten» etter bare to sesonger. Vis mer

Da det i fjor ble kjent at «Førstegangstjenesten» sluttet etter to sesonger sa Flesvig til NRK at årsaken var at «nå er leken god».

- Så nå blir det å utvikle seg og prøve seg på nye ting, sa han den gang.

For jobben sin har Flesvig også fått flere utmerkelser. Under Gullruten i mai fikk han den gjeve publikumsprisen, og i fjor ble han tildelt Wenche Foss ærespris. I juryens begrunnelse ble det lagt vekt på at han anses å være et godt forbilde for unge, særlig dem som deler hans diagnose - ADHD.

Sammen med Mikkel Niva (34) har Flesvig nå podkasten «Storefri» på podkasttjenesten PodMe.

NEI TAKK: Herman Flesvig fikk en overraskelse på direkten før Gullruten - den beholdt han ikke lenge. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke medisineres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer