Herman Flesvig:

Dette skal han gjøre nå

Etter sjokkbeskjeden om at det ikke blir noen tredje sesong av megasuksessen «Førstegangstjenesten», kan Herman Flesvig nå avsløre hva han skal gjøre nå.

BLIR GANGSTER: Herman Flesvig er ferdig med «Førstegangstjenesten», og blir nå aktuell som gangster i ny NRK-komedie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR GANGSTER: Herman Flesvig er ferdig med «Førstegangstjenesten», og blir nå aktuell som gangster i ny NRK-komedie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Herman Flesvigs (30) gigasuksess «Førstegangstjenesten» hadde andre, og siste sesong i fjor. Flesvig har imidlertid ikke ligget på latsiden siden den gang, og han er heller ikke ferdig med prosjekter for NRK.

Flesvig skal nemlig spille i den kommende NRK-serien «Flus», som sendes på NRK til høsten.

Det opplyser NRK under kanalens høstlansering tirsdag.

Serien er en gangsterkomedie fra Oslo, og følger en kompisgjengs hverdag i hjertet av norsk gjengkriminalitets gullalder, ifølge NRK.

I det kriminelle miljøet møter seerne Bæbs og hans to kompiser, Even André og Kelechi. Even André drar Bæbs inn i en pågående feide mellom to pakistanergjenger, og Kelechi føler han må gjøre sitt for å beskytte Bæbs. Det går gradvis opp for Bæbs at han befinner seg i en verden han ikke hører hjemme i, skriver NRK i programbeskrivelsen.

- Det er ikke en dokumentar, det er mer basert på et minne av hvordan det var å vokse opp på den tiden, sier serieskaper Yosef Wolde-Mariam (44), kjent fra gruppen Madcon, under lanseringen.

I tillegg til Flesvig, spiller også Filip Ramberg og Tobias Haile Furunes roller i serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.