Mads Hansen:

Dette skal han gjøre nå

Tirsdag denne uken ble det kjent at Mads Hansen er ferdig som programleder i «Farmen». Nå avslører han et nytt prosjekt.­

PROGRAMLEDER: Mads Hansen skal være programleder for et splitter nytt TV-program. Foto: Espen Solli / TV 2
PROGRAMLEDER: Mads Hansen skal være programleder for et splitter nytt TV-program. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom nyheten om at tiden som «Farmen»-programleder er over for Mads Hansen (38) - og det etter bare to sesonger.

- Jeg skal slutte i «Farmen», kunne Hansen røpe til Se og Hør.

Samtidig avslørte han at han måtte slutte som «Farmen»-programleder ettersom han måtte velge mellom det og et nytt prosjekt.

- Jeg fikk valget mellom «Farmen» og et nytt program, så jeg brukte romjulen på å bestemme meg. Det var et tøft valg, men det var jo et luksusproblem.

- MÅTTE FÅ KONSEKVENSER: Programleder Mads Hansen var svært opprørt over at flere deltakere valgte å bryte reglene under «Farmen»-innspillingen. Vis mer

Ny storsatsing

Det nye programmet skal gå på TV samtidig som «Farmen», og Hansen forklarer at det ikke var hensiktsmessig med samme programleder i begge programmene.

SPILLMESTER: Mads Hansen skal være spillmester i det nye programmet «Forræder». Foto: Espen Solli / TV 2
SPILLMESTER: Mads Hansen skal være spillmester i det nye programmet «Forræder». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Nå er det imidlertid klart hva det nye programmet er. Hansen skal nemlig være programleder, eller «spillmester», for TV 2s nye storsatsing «Forræder».

- Det blir en form for reality med 20 kjente personer som skal spille et spill, og hvor jeg skal være spillmester, forklarer Hansen.

Han legger til at kjendisene skal jobbe på lag, men at noen få av de i all hemmelighet blir valgt ut til å være forrædere som skal jobbe mot gruppen ved å eliminere de andre. Og dét uten å bli oppdaget.

RØD LØPER: På TV 2s høstlansering dukket Erling Braut Haalands ukjente bror opp, for å spørre Mads Hansen om han ville være med å råne. Video: Rød Løper Vis mer

- Det minner en god del om spill som «Among Us» og «Mafia», for de som har spilt det. Liker du det så kommer du til å elske dette programmet, mener Hansen.

Hansen selv er sikker på at dette kommer til å bli ordentlig gøy, og forteller at det er et program som er som skapt for ham.

- Jeg synes jo sånne konkurranser er veldig gøy. Jeg hadde en lignende lek i bursdagen min en gang. Da delte jeg inn i lag som konkurrerte mot hverandre, også hadde jeg i hemmelighet valgt ut tre muldvarper

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Tar en risiko

«Farmen» er et program som har gått på TV i mange år og har mange trofaste fans, så programlederen anerkjenner at han forlater et populært konsept.

- Jeg går fra det sikre til noe nytt, så på den måten tar jeg en risiko. Men jeg tenkte at det var for spennende til å la være, selv om det var en bismak ved å si nei til «Farmen».

Og han legger ikke skjul på at han har god tro på denne nysatsingen.

REAGERER: Linn og Øystein fra «Ex on the Beach» er sjokkerte over hva voksne mennesker skriver i kommentarfeltet. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

- Det jeg synes er gøy, og som trigget meg, var at det er en cast som er litt ny og med spennende navn. Det er ikke de samme folkene som man ser i x antall realityprogram, men det er en blanding av godt etablerte navn og noen som er litt mer «up and coming» - som jeg tror kommer til å slå gjennom her.

- Jeg tror, eller jeg vet, at det blir en ordentlig bra cast.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, lover i en pressemelding at det er et ekstremt spennende konsept.

- Dette er en storsatsing som vi virkelig har gledet oss til å avsløre. «Forræder.» er en selskapslek for hele familien som vi kan love er ekstremt spennende. Vi har stor tro på at dette kommer til å samle et bredt publikum foran TV 2-skjermene til høsten, sier Haldorsen.

LES OGSÅ: - Hadde problemer med å puste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer