Lasse Matberg:

Dette skal han gjøre nå

35-åringen har sagt opp jobben i Forsvaret, og tar fatt på nye utfordringer.

NYE EVENTYR: Lasse Matberg er snart ferdig i Forsvaret, og gleder seg til nye arbeidsoppgaver. Foto: Prvat
NYE EVENTYR: Lasse Matberg er snart ferdig i Forsvaret, og gleder seg til nye arbeidsoppgaver. Foto: Prvat Vis mer
Publisert

Influenser og offiser Lasse Matberg (35) gjorde en god figur i årets sesong av «Farmen kjendis» på TV 2. Mange seere fikk sansen for 35-åringen, som til slutt kapret seieren etter en beintøff og nervepirrende finale mot komikerkompisen Terje Sporsem (45).

De to herrene ble gode venner under oppholdet på «Farmen»-gården, og har i ettertid av innspillingen hatt nær kontakt med hverandre.

Matberg og Sporsem har også begynt å jobbe sammen, og var i slutten av juni på jobbreise i Telemark, der de spilte inn programmet «Sommerfest fra Telemark» for TV 2.

I programmet avslørte 35-åringen at han har sagt opp jobben i Sjøforsvaret, der han har hatt stillingen som idrettsoffiser.

- Vanskelig å kombinere

Matberg beskriver det som en tilfeldighet at han havnet i Forsvaret, der han har jobbet siden 2007. Han jobbet tidligere som kokk og ønsket i utgangspunktet å slippe å dra i militæret.

Men da han først kom inn i Sjøforsvaret, gikk det opp for han at det var et riktig sted å være. Etter førstegangstjenesten begynte han rett på befalsskolen.

«Farmen kjendis»-vinneren sier til Se og Hør at det etter hvert ble vanskelig å kombinere jobben med den stadig større rollen hans i rampelyset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer