Dag Otto Lauritzen:

Dette skal han gjøre nå

Planene for «Kompani»-yndlingen er allerede klare.

SUKSESS: Dag Otto Lauritzen (t.h.) og Kristian Ødegård (t.v.) har nok en gang gjort suksess på tv. Denne gang gjennom «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Pedersen / TV 2
SUKSESS: Dag Otto Lauritzen (t.h.) og Kristian Ødegård (t.v.) har nok en gang gjort suksess på tv. Denne gang gjennom «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Pedersen / TV 2 Vis mer
Publisert

I en årrekke har man sett Dag Otto Lauritzen (63) servere alt fra sykkelkunnskap til humor og ren styrke på tv-skjermen. Gjennom sin deltakelse i programmer som «På tur med Dag Otto» og «Huskestue» har den tidligere idrettsutøveren for lengst blitt en favoritt hos det norske folk.

Suksessen ble ikke mindre da han nylig ledet TV 2-programmet «Kompani Lauritzen» som «oberst», der 14 kjendiser ble satt på prøve gjennom streng militær disiplin, beinharde øvelser og konkurranser.

Nylig kunne TV 2 bekrefte at det kommer en sesong to av programmet, trolig til manges store glede.

- «Kompani Lauritzen har vært et eventyr for TV 2, så vi ser virkelig frem til en ny sesong, skrev programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2, i en e-post til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer