SJALU? - Jeg tror han ble veldig misfornøyd og misunnelig da jeg og Karin fikk så god kontakt, mener Simon Fjeld Mengaaen. Foto: TV 2
SJALU? - Jeg tror han ble veldig misfornøyd og misunnelig da jeg og Karin fikk så god kontakt, mener Simon Fjeld Mengaaen. Foto: TV 2 Vis mer

- Dette skal han få angre på

Men «Farmen»-deltageren bare fnyser av truslene.

Publisert
SEHER.NO: I denne ukas «Farmen» er det Simon Fjeld Mengaaen (21) som for tredje gang i sin realitykarriere er storbonde på TV. I onsdagens episode legger ikke TV-kjekkasen skjul på at forholdet til kameraten Eirik Fønstelien (24) har kjølnet. Så langt gikk det faktisk, at Simon valgte eks-kompisen til førstekjempe.

Dermed må han ut i duell mot den eneste gjenværende mannlige deltageren, sett bort fra storbonde Simon, førstkommende lørdag. Leif Birger Mækinen (53).

I starten av denne sesongens «Farmen», var Simon, Karin Jonassen og Eirik gode venner og ikke minst allierte. Etter hvert mener derimot Simon at Eirik selv har vist at han er en luring - blant annet ved å forsøke å spolere ukesoppdraget denne uka.
 
- Vi var uenige en god stund, men etter at Tone Gudrun forlot «Farmen» ble forholdet mellom oss dårligere og dårligere. Han er en snik, og det skjønte jeg etter hvert, forteller Mengaaen til Seher.no.

Flere deltagere har til Seher.no den siste tiden gitt uttrykk for å mene det samme om Fønstelien. Simon tror han vet hvorfor.

- Det var nok det inntrykket folk hadde av ham. Han er en luring, og jobbet ikke akkurat så mye. Dessuten pønsket han på ting hele tiden. Men jeg vet ikke om han bare er sånn på «Farmen», eller om han oppfører seg slik hjemme også.

Han understreker at han selv og Eirik langt fra ble bitre fiender etter TV-innspillingen.

- «Farmen» er «Farmen», og jeg bærer ikke nag til Eirik. Vi lever bare i forskjellige verdener. Vi passer ikke godt sammen, forteller finnskogingen, som mener han vet en av grunnene til at det som i starten var kompisen hans, endret oppførsel.

- Jeg tror han ble veldig misfornøyd og misunnelig da jeg og Karin fikk så god kontakt.

I onsdagens episode innrømmer Fønstelien at han lot seg provosere da Simon valgte ham til førstekjempe.

- Dette skal han få angre på. Jeg skal knuse Simon i uke ni, sa han i programmet.

Simon Fjeld Mengaaen bare ler av truslene på skjermen.

- Det må jeg bare flire av. Det er jo kult at han kommer med et slikt utspill rett etter at han har «driti» seg ut, smiler 21-åringen til Seher.no.

Etter gjentatte forsøk, har det ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Eirik Fønstelien onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer