RENSER SEG I SKITT: - Sølete, men det føles godt! Dødehavet - hvis du ikke har vært her, så synd for deg! skriver Bar Rafaeli på Twitter.  Foto: Stella Pictures
RENSER SEG I SKITT: - Sølete, men det føles godt! Dødehavet - hvis du ikke har vært her, så synd for deg! skriver Bar Rafaeli på Twitter. Foto: Stella PicturesVis mer

Dette skal gi henne enda bedre kropp

Bar rafaeli er knapt til å kjenne igjen.

SEHER.NO: Som en av verdens vakreste modeller, finnes det liten tvil om at Bar Rafaeli (26) nok «dusjer seg» i produkter fra skjønnhetsverdenen på daglig basis. Denne uka gikk hun derimot tilbake til det gamle, og smurte seg inn i noe som regnes som det mest effektive skjønnhetstrikset som finnes - nemlig leire fra Dødehavet.

På sin egen Twitter-profil la hun raskt ut to bilder som viser hvordan hun har smurt seg inn fra topp til tå i leiren som mennesker over hele jorden reiser til for å teste ut. Under bildene skriver den knapt gjenkjennelige 26-åringen at hennes egen lille skjønnhetsbehandling var av den positive sorten.

«Sølete, men det føles godt! Dødehavet - hvis du ikke har vært her, så synd for deg!», skriver hun.

Leire fra Dødehavet har i lang tid fått stor oppmerksomhet for sin gode virkning på huden, i tillegg til dens anti-betennelseseffekt og gjenopplivning av huden takket være innholdet av magnesium og diverse mineraler.

Bar Rafaelis tur til Dødehavet kommer kort tid etter at bildene fra hennes badedrakt-kampanje for Agua Bendita ble sluppet. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun fram sin flotte kropp